Vítejte na fóru, aby snadno Registrace?
  • Přihlášení:

Vítejte v Brazílii fóra (Czech).

Vítá vás fórum na webu Brazílie

... po celé Brazílii na stránce

•  » Otázky a odpovědi
  •  » Fotografie, zobrazit a uložit vlastní
  •  » Dovolená nebo emigrace
  •  » Napsat svůj vlastní blog
  •  » Najít Brazílie v Německu

připojit k …simple

Ano! Chtěl bych se zaregistrovat!

p.s.: Pro registrované členy fóra je inzerát zdarma!

Strana 1 z 2 12 PosledníLetzte
Zobrazení výsledků 1 až 6 z 7
Pozemek/package - ještě jednou: Oi četl mi poslední dobou všech možných příspěvků a předpisy k odeslání dary a balíčků, a protože chtěl bych i vyslat kukačkové hodiny do São Paulo. Tyto hodinky má hodnotu necelých 100 dolarů, takže nad povolenou 50 U$. Já jsem teď
  1. # 1
    Nový uživatel
    Spojit datum
    04.09.2008

Frage Pozemek/balíček - ještě jednou

Oi

mě v poslední době ve všech možných příspěvků a předpisy k odesílání balíčky a dárky číst, protože i rád kukačkové hodiny k Sao Paulo Chcete odeslat. Tyto hodinky má hodnotu necelých 100 dolarů, takže nad povolenou 50 U$. Já jsem teď prostě jisti jak jsem nejlepší místo na to, protože nechci, aby příjemce musí zaplatit celní. Po tom všem by jako dar. Není nijak zvlášť těžké. Ne zvážil, ale odhaduje se, že asi 3 kg. Vlastně myslím, že je lepší poslat jim s balíčkem DHL. Když prohlašuji, obsah, můžu podvádět protože některé hodnoty? Tak jen 50 U$ určit a doufat, že mi věříte? Nebo lépe specifikovat, že reálnou hodnotu a doufat, že to by nebylo vzbudil zájem?
    Bohužel nemohu (zatím) žádná portugalštině, jinak by si projdu mě blíž zde mají často stránky doporučené celní. Gibts da kukačkových hodin za následek???

Musel bych poslat dvě další pakety na další adresy. A teď jsem četl, že paket není pojištěn, balíček již. Je to pravda? Našel jsem bohužel na stránce DHL přímo k čemu.

Už jsi někdy Děkujeme za vaše tipy a nápady,
    Alex

• Reklama

2. # 2
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    Květen 14, 2008
    Místo
    Salvador, Bahia

Standard AW: Pozemek/balíček - ještě jednou

[...] Protože já nechci, aby příjemce musí zaplatit celní. Po tom všem by jako dar.[...]
    Můžete pre versteuern celnímu úřadu, který v Německu již - nebo jsem tam špatně?

Když prohlašuji, obsah, můžu podvádět protože některé hodnoty? Tak jen 50 U$ určit a doufat, že mi věříte? Nebo lépe specifikovat, že reálnou hodnotu a doufat, že to by nebylo vzbudil zájem?
    Jako dar deklarovat a modlit se, že to projde. Máme 18 kartonů jako odebrání zboží dostat přes (v přístavu na něm napsáno). Nikdo se. Páni.

Musel bych poslat dvě další pakety na další adresy. A teď jsem četl, že paket není pojištěn, balíček již. Je to pravda? Našel jsem bohužel na stránce DHL přímo k čemu.
    Pakety se nikdy pojištěno. Proto jsou levnější a ne vždy přicházejí -Šetří to hlavní.
    Pozdravy
    -zeta-

3. # 3
    Moderátor
    Spojit datum
    12.07.2004
    Místo
    o.f.W.

@ zeta:
    Nabídka:
    Můžete pre versteuern celnímu úřadu, který v Německu již - nebo jsem tam špatně?
    Původně zaúčtován na konci

Vy blbci jste docela silně - tak je něco jen ve vaší fantazii

buggyman

4. # 4
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    Dne 20. dubna 2006

Poštmistra reaguje: rozbalení kukačky a zabalí do novin, deklarace: presente sem udatnost comercial, by měl balíček "ztratila" - původní faktury DHL PRäsentieren pro úhradu (BR mimo umožňují). MAXI razítko v zahraničí až do 2 kg můžete poslat prostřednictvím zápisu, jsou pak pokrývá přibližně 30 euro proti ztrátě, Maxibrief v zahraničí má celkovou hrana délky 90 cm a je to již velmi velké pole. Vyplnit to, vložte částku za celní + 60 % daně, ať to stojí 100 E + 60 E + 35 E Porto...?

5. # 5
    Nový uživatel
    Téma starter

Spojit datum
    04.09.2008

Kdy Děkuji. Tedy v Německu již dani není, hab, kterou jsem zjistil, že také. Pošlu malých paketů pravděpodobně jako dopis, tak, jak naznačuje, že Gemic. Zvolené na něco, co také. Díky za nápad!
    Když kukačky jsem se ještě nerozhodl. Můžete posílat nemožné jako "Dopis". To má strany 35 x 25 x 20 cm. Chtěla jsem ti to není v 'n obálku. S "Částka využívají pro palec" Jak to myslíš? Kde použít? Ale myslel jsem už, zda stojí za to.
    Musím to ještě někdy trochu mě. Jsem již uvažuji, zda by měl pověsit plakáty na univerzitě a doufat, že někdo létá po které je může vzít.

Ještě jednou děkuji!
    Alex

6. # 6
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    Dne 20. dubna 2006

Ahoj - jasně, Maxi dopis v zahraničí je "karton/se velikost" a žádná obálka. 30 x 30 x 30 cm na velikosti a hmotnosti 2 kg. Celní Green label holí na to: presente sem udatnost comercial, Cocoo hodinky jako anglické jméno, ale přes střed hřiště.

Strana 1 z 2 12 PosledníLetzte

Podobná vlákna

1. Paket do São Paulo
    Od Felixes v komunikační fórum
    Reakce: 4
    Poslední příspěvek: 2. Února 2011. 14: 50
  2. balík
    Od Unregistriert v komunikační fórum
    Reakce: 6
    Poslední příspěvek: 5. Května 2009. 01: 54
  3. Umsatzidentnummer Pack
    Od maracaipehawaii ve fóru insider tipy
    Reakce: 6
    Poslední příspěvek: 30. Ledna 2008. 19: 33
  4. Package: Informace pro celní
    Od Unregistriert v komunikační fórum
    Reakce: 11
    Poslední příspěvek: 13. Říjen 2007, 13: 33
  5. Pakety od Rio
    Od mariboe v cestovní fórum do Brazílie
    Reakce: 2
    Poslední příspěvek: 19. Října 2004, 05: 55

Značky

Pravidla fóra

• To jste vy není povoleno, psát nové motivy.
  • To jste vy není povoleno, reagovat na příspěvky.
  • To jste vy není povolenoUložit přílohy.
  • To jste vy není povoleno, upravit vaše příspěvky.
  •