Bez peněz na vzdělávací materiál, nemluvě BrasilianerIn teoretické bude jen stěží. Jsou sauteuer a v portugalštině (pokud je vybrán PT jako testovací jazyk) jsou stále sauteuer. (Dokonce i zkušenosti s mojí ženou 2002 v Regensburgu).
Vítá vás fórum na webu Brazílie
... po celé Brazílii na stránce
připojit k …simple
Ano! Chtěl bych se zaregistrovat!
p.s.: Pro registrované členy fóra je inzerát zdarma!
Bez peněz na vzdělávací materiál, nemluvě BrasilianerIn teoretické bude jen stěží. Jsou sauteuer a v portugalštině (pokud je vybrán PT jako testovací jazyk) jsou stále sauteuer. (Dokonce i zkušenosti s mojí ženou 2002 v Regensburgu).
Já vím, naříkat, ne to, co vy děláte? Také jsem musel napodobit teorie v Riu, vše v portugalštině. 0 Chyba za 8 minut.
Porra, pokud chcete integrovat, pak můžete je také trochu přísné. Učení poškodil dosud není...
Rio de Janeiro je špinavé město...
Kritika byla, že první svobodné plavba 6 měsíců někdo může být a pak najednou říká, teď musíte udělat test, ale. Z hlediska bezpečnosti jsem nezná alespoň význam. Právě naopak myslím, měl by brazilský FS oprávněný nikdy se svézt v Evropě. (Znám lidi, kteří nevěděl co trojúhelníky se shora dolů - žádná legrace!)
Vzhledem k tomu, že jsem vám dal... Jo, což dělá tady jak nad žádný smysl, pokud tam značka, pak jeden by měly rozvíjet PRprovést množení, nebo může pokračovat v Anglii jako (která vlastně stále existují?)...
Rio de Janeiro je špinavé město...
Ahoj Ahoj
Protože učení že také nestěžuju. Jistě je rovněž důležité znát odpovídajících dopravních předpisů.Naprosto jasné. Ale když přijde a pak se posaďte se od prvního dne v autě. Logické vyrábí.
Myslím, že se mnou souhlasíte nebo?
Tak za prvé díky ana_klaus. Teď o smysl nebo nesmysly rozhodně bojovat. Zejména, rozumím Ne potřebujete překlad přeložit co je proto do řidičského průkazu? A co ji používají policista v D, pokud má překlad, ale přesto není možné přiřadit třídu licenci?