Vítejte na fóru, aby snadno Registrace?
  • Přihlášení:

Vítejte v Brazílii fóra (Czech).

Vítá vás fórum na webu Brazílie

... po celé Brazílii na stránce

•  » Otázky a odpovědi
  •  » Fotografie, zobrazit a uložit vlastní
  •  » Dovolená nebo emigrace
  •  » Napsat svůj vlastní blog
  •  » Najít Brazílie v Německu

připojit k …simple

Ano! Chtěl bych se zaregistrovat!

p.s.: Pro registrované členy fóra je inzerát zdarma!

Strana 1 z 2 12 PosledníLetzte
Zobrazení výsledků 1 až 6 z 7
Povolení k pobytu pro Německo: můj přítel z Brazílie má teď tady v Německu Au Pair.Er je test DAF připravit o vízum získat vstup do oblasti vysokoškolského vzdělávání.Já znám velmi dobře oblast, ze které přijde, a není to nejkrásnější.Sám tam mít let
  1. # 1
    Nový uživatel
    Spojit datum
    26. Prosinec 2009

Standard Povolení k pobytu pro Německo

Kamarád z Brazílie má teď tady v Německu Au Pair.Er je to jako test DAF připravit o vízum získat vstup do oblasti vysokoškolského vzdělávání.Já znám velmi dobře oblast, ze které přijde, a není to nejkrásnější.Žil sám tam let.Musí zajistit on, on by nevychází, Německo je nucen opustit, on chce-li ale nutně studovat.
    V červnu má PRüfung a jeho au pair víza vyprší v srpnu.Má někdo ' ne představu, jak by se měly chovat v případě z nichtbestehens?

• Reklama

2. # 2
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    19.07.2006
    Místo
    Belo Horizonte

Standard AW: Povolení k pobytu pro Německo

Oi Heiko,
    To se trochu liší v závislosti na tom, jak dlouho tady už jako o dvojici, O-dvojice je připojen k mé znalosti s jazykového vzdělávání. Umožňuje-li o dvojici již prodloužit zůstává možnost provést pro kombinované jazyce studuje víza.

Takže moje žena přišla původně D. Německý informace s cílem studovat později. Měla student oprávnění od jsou již několik let v Brazílie pouze jazyk vyšetření, kde pracovala na C1, Chyběla jsi studoval, co je ale srovnatelné s DaF. Z důvodu následných studií, bylo uděleno vízum zpočátku po celý rok, protože C1 přes školní docházku je těžké vytvořit v jednom roce, byl rozšířen o 1 1/2 roku. Jsme se vzali, takže další rozšíření, kde rozšíření AB by pak také mnoho dobré vůle ze strany void.

Jazyce rozpačité / studentské vízum je důkaz o finanční prostředky, protože někdo bude muset prohlášení o závazku a dostupné bydlení. Změnou legislativy, brazilský pravděpodobně již opustit zemi na obnovení pohledávku z důvodu změny typu víza důvod.

Ruku dolů přímo s příslušným tam stejně zjišťujete, a co máte dělat, když víza vyprší, pokud je ani páru o rodinu (její vlastní?) chtějí se dostat do potíží. Pokud jste vždy o víza v d v ní, moje podíval na AB víc než podpora asociace pro mou ženu a pomohla nám, kde to bylo možné.

Pozdrav
    Tiradentes

PS: i když PRmnožení je, musí Ano, protože s O-dvojice vízum může ani nestuduje spouštějící, bez ohledu na to, jak to PRmnožení provozuje.
    Kromě toho jsme narazili palec (moje žena s), že by PRmnožení je. Je opravdu těžké PRüfung. Moje žena mluví německy out-bearing (lepší než já portugieschisch), můžete konverzovat, chápe složité věci v televizi, ale má PRjen tak téměř v üfung
    Upravil Tiradentes (9. ledna 2010) 12: 47 PM (Hodiny)

3. # 3
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    08.03.2009

Zitat Původně odeslal heikoalemao Beitrag anzeigen
    Kamarád z Brazílie má teď tady v Německu Au Pair.Er je to jako test DAF připravit o vízum získat vstup do oblasti vysokoškolského vzdělávání.Já znám velmi dobře oblast, ze které přijde, a není to nejkrásnější.Žil sám tam let.Musí zajistit on, on by nevychází, Německo je nucen opustit, on chce-li ale nutně studovat.
    V červnu má PRüfung a jeho au pair víza vyprší v srpnu.Má někdo ' ne představu, jak by se měly chovat v případě z nichtbestehens?
    Pokud chce zůstat tady není nelegální, musí jít ven až do vypršení platnosti víza, docela jednoduše. Ale studium si může z nezákonného odemknout dy zapomenout, bez ohledu na jakékoli testu. By měl být tento test, ale pouze regulační překážky ke studiu, pak by mu učit, poradit, aby pilně je až v červnu.

Hroznýš odrůda

Frankie

OBS.: A když jeho domovském regionu je tak zlé, jak to říkáte, můžete zkusit Ano platit o azyl, mé znalosti, které není uděleno, ale pro Brazilci.
    Upravil frankieb66 (9. ledna 2010 kolem) 13: 45 (Hodiny)

4. # 4
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    04.05.2006

Zitat Původně odeslal heikoalemao Beitrag anzeigen
    ...Musí zajistit on, on by nevychází, Německo je nucen opustit, on chce-li ale nutně studovat...
    Krásný a dobrý ale DAF zkouška není jediným předpokladem pro studium v Německu. Již si někdy závazek univerzity pro vysokoškolské místo? Může si dokázat, že může financovat jeho životních a studovat na? Poté, co všichni ostatní pravidla týkající se práce vztahuje jako student, protože nic není pak více s au pair hru nebo tak, neboť může jet Max 90 celých dní za rok, nebo 180 půl dní, jestli mám jako mylné.

Možná měla by si vás informovat o požadavcích na studium pro cizince. Že je třeba je velmi dobře dafü: Že je třeba - německá akademická výměnná služba

P.S. studia můžete velmi dobře v Brazílie!

5. # 5
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    Leden 13, 2009

Zitat Původně odeslal Tiradentes Beitrag anzeigen
    Kromě toho jsme narazili palec (moje žena s), že by PRmnožení je. Je opravdu těžké PRüfung. Moje žena mluví německy out-bearing (lepší než já portugieschisch), můžete konverzovat, chápe složité věci v televizi, ale má PRjen tak téměř v üfung
    Existují so'n vzorku testu Goetheinst. na Internetu, protože se podařilo pouze 80 % i jako Němec. Mnoho otázek jsou jasně nejednoznačné a není vidíte, co chcete vědět ve skutečnosti. 5 % Méně a já musel emigrovat...

@ heikoalemao: pravděpodobně stejně potřebuje pouze do přípravného kurzu. Nejprve bych s jazykovou školu, který by měl pomoci i mluvit. Pokud víte, co by chtěl studovat a co vypadá jako způsob, jak se tam dostat, pak na AB, tak jak Triadentes napsal. Pokud se AB jde a neví, co chce, tak ani co by rád studii, ani jak to funguje, pak toto je pravděpodobně žádný dobrý dojem. Já bych mě kontaktovat nejpozději tři měsíce před uplynutím svého víza s SR za účelem použití pro studentské vízum. Má-li závazek nebo podmíněný, jakož i důkaz o byt, pak by mělo v zásadě být problém.
    heikoalemao Dobrou noc.

6. # 6
    Nový uživatel
    Téma starter

Spojit datum
    26. Prosinec 2009

Děkuji vám za užitečné informace, řekl časy blos-, co je v tomto případě podmíněnou?

Strana 1 z 2 12 PosledníLetzte

Podobná vlákna

1. Trvalému pobytu pro Německo (pro přítelkyni/manželka)
    Od lead341 ve fóru orgány - Oficial
    Reakce: 36
    Poslední příspěvek: 12. Října 2010, 19: 19
  2. Povolení k pobytu pro Německo
    Od cabana_1 ve fóru orgány - Oficial
    Reakce: 2
    Poslední příspěvek: 29. Června 2005. 14: 30
  3. Jazyk vízum pro Německo
    Od pitanga ve fóru orgány - Oficial
    Reakce: 2
    Poslední příspěvek: 20. Května 2005. 22: 55
  4. Návod pro Německo
    Od brasilmen sociální otázky ve fóru
    Reakce: 1
    Poslední příspěvek: 11. Dubna 2004, 19: 48

Značky

Pravidla fóra

• To jste vy není povoleno, psát nové motivy.
  • To jste vy není povoleno, reagovat na příspěvky.
  • To jste vy není povolenoUložit přílohy.
  • To jste vy není povoleno, upravit vaše příspěvky.
  •