Vítá vás fórum na webu Brazílie
... po celé Brazílii na stránce
připojit k …simple
Ano! Chtěl bych se zaregistrovat!
p.s.: Pro registrované členy fóra je inzerát zdarma!
Tady jako další obecné informace o recepty:
Moje holka pracovala jako kuchařka v Německu v luxusním Gastronomie a tudíž přinesla spoustu vědomostí.
Před rozhodnutím o otevření pekárny tady máme blízko od Salvador pracoval několik dní v brazilské konvenční pekařství (jednoduše požádal a získejte šanci!) a poprvé, práce je jak stroje, jaké recepty pro hledání buchty jsou atd.
Jsme už není třeba i pak mnoho času na zajistit zdravé produkty - překvapilo i když poprvé hodili jsme v troubě. A teď je pro zákazníka zahrnuty: Ano existující recepty v balíčku!
A pak si samozřejmě mnoho i kontrast a vyzkoušel. (Není to žádné tajemství: s tolik můžete provádět banány - které jsou dobré, levné a populární!)
Pro ty kteří nevědí: brazilský chléb má mizerné kvality ve většině případů a ponechá rozmezí variantou. Tedy to není tak těžké porazit standard a rychle leckerere a více kreativní nabídky.
Já jsem také v místě, jak jsme přišli s myšlenkou: po pouhých pár týdnů v Olivenga má místní chleba na krk zablokuje nás. Po první ausstrecken přátelé senzor také podpořit nás, realizovat myšlenku pečení, protože byli příliš unavený chleba.
Jak jste napsal: tak budeme muset vyhovět místním potřebám. Naše cílová skupina je směs místních, kteří nakupují normální sendviče - protože si zasloužíme jen "socket". A na straně druhé je klientele střední třídy od Ilhéus a Itabuna, turistům, Wochenendgaesten, cizinci, kteří žijí tady a cizinci na dovolené. Kurz, kupovat luxusní výrobky nebo někdy jít s celou rodinou a přáteli přes k snídani nebo podobné.
Neptejte se mě co jsem vše potřebné, v Deutshcland, podobnou operaci. Jistě to by tam desetkrát těžší nebo dokonce nemožné. Tak proto to sem jezdí velmi snadno. Pappnasen "oddělení veřejného zdraví" Nevím, jaké jsou požadavky na oficiální, sami, takže to mohou i na výslovnou žádost není vám a později ovládat. (Myslím které propadnou přišel dvakrát na tři roky, ale v podstatě jen, aby si ruce na roční poplatek.) (Nicméně každý, kdo profesionálně citovat takový obchod zde měli zkusit už stejně, tak čisté a hygienické k tomu, je to o brazilské standardní a proto rychle dojem úředníci Gesundheitsmat!)
A jinak mého přítele, který má brazilský pas, se přihlásil oficiálně odvětví orgánu, který nebyl velký problém. Kdo ví více o požadavcích může dát Ano tady doby jeho hořčice. Jakmile máte brazilský pas nebo alespoň pobytu, měli byste mít žádný problém s tam jako cizinec. Pak musí jen držet jen (polovina) pravidelně platit daně, fungují nejlépe - jako my - s Contador, který měsíčně a každoročně zpracovává tyto záležitosti (daňová přiznání, atd.)... a fofrem!
Neboj se toho byrokracie v Bahia -všechno velmi pokojně!
Až do dalšího oznámení.
Danieli.
Pouze roky 5 před, když já sám více zapojen pece. Italsko francouzský rodina náhodně nazývá Tedesco (německy), a od sedmdesátých let v Caxias Sul (RJ) nejprve zaměstnán s pizzy a pekařství trouby a nyní také s jinými výrobky jedné značně široce v Brazílie bylo nalezeno.
Samozřejmě pouze, pokud máte zájem v oboru - lze nalézt nové pro pekárenství a sektoru - v časopisech distribuovány bezplatně do pekárny "Padaria Moderna", který můžete vidět zde jako nejnovější verzi a všechny edice zurueckliegenden nebo stahování:
Padaria Moderna - Revista