Vítejte na fóru, aby snadno Registrace?
  • Přihlášení:

Vítejte v Brazílii fóra (Czech).

Vítá vás fórum na webu Brazílie

... po celé Brazílii na stránce

•  » Otázky a odpovědi
  •  » Fotografie, zobrazit a uložit vlastní
  •  » Dovolená nebo emigrace
  •  » Napsat svůj vlastní blog
  •  » Najít Brazílie v Německu

připojit k …simple

Ano! Chtěl bych se zaregistrovat!

p.s.: Pro registrované členy fóra je inzerát zdarma!

Strana 2 z 11 ErstePrvní 123456 ... PosledníLetzte
Zobrazit výsledky 7 až 12 61
Like Tree8Děkuju
Nové živobytí? Prodáváme pekařství!: původně odeslal dansteiger 1 Forno lenha (Tedesco Turbo FTT 300 L)...) Existují věci. Ahoj Schroeder
  1. # 7
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    4. Jan 2007

Standard AW: Nové živobytí? Prodávat, pečení!

Zitat Původně odeslal dansteiger Beitrag anzeigen

1 Forno lenha (Tedesco Turbo FTT 300 L)...)
    Existují věci.

Ahoj
    Schroeder
    Au royaume aveugles z Les borgnes sont rois.

• Reklama

2. # 8
    User_11889
    Host

Zitat Původně odeslal shroeder Beitrag anzeigen
    Existují věci.

Ahoj
    Schroeder
    Jen pro info je dokonce i verze pohon s diesel (také s elektrickým Turbo), založené na německý patent!

3. # 9
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    4. Jan 2007

Zitat Původně odeslal Hebinho Beitrag anzeigen
    Jen pro info je dokonce i verze pohon s diesel (také s elektrickým Turbo), založené na německý patent!
    Můj údiv je založena spíše na jméno trouby než na technologii. Který jste jako překladatel si také všiml, nebo?

Ahoj
    Schroeder
    Au royaume aveugles z Les borgnes sont rois.

4. # 10
    Nový uživatel
    Téma starter

Spojit datum
    10.03.2010

Zitat Původně odeslal luzin30 Beitrag anzeigen
    Já říkám... tento čas promt welchen mít pozadí vaše recepty?
    Nejste, a vy sám jste trénovaný baecker stejně jako jste psát na myšlenku k otevření pekařství? Ty jsi theologe, kolik času jste třeba chutné pečivo, nebo lépe se, už jste zaneprázdněn dříve? Myslím, že to není tak snadné dodat popisovače a konzistentní kvalitu kynuté atd. v každém případě zjevně mít respekt, jsi spravoval místní přání splnit. Jaké povolení tě potřeboval? Možná bys mohl popsat to krátce protože vše, co o výdajích s novým účastníkům bude určitě mnohem byrokratické je připojen. Ale možná to není tak těžké? zatížení provozovat od stehgreif, zdá se mi být poněkud naivní, zejména pokud jde o zugereiste. Možná ti v tomto směru pro transparentnost.
    Tady jako další obecné informace o recepty:
    Moje holka pracovala jako kuchařka v Německu v luxusním Gastronomie a tudíž přinesla spoustu vědomostí.
    Před rozhodnutím o otevření pekárny tady máme blízko od Salvador pracoval několik dní v brazilské konvenční pekařství (jednoduše požádal a získejte šanci!) a poprvé, práce je jak stroje, jaké recepty pro hledání buchty jsou atd.
    Jsme už není třeba i pak mnoho času na zajistit zdravé produkty - překvapilo i když poprvé hodili jsme v troubě. A teď je pro zákazníka zahrnuty: Ano existující recepty v balíčku!
    A pak si samozřejmě mnoho i kontrast a vyzkoušel. (Není to žádné tajemství: s tolik můžete provádět banány - které jsou dobré, levné a populární!)
    Pro ty kteří nevědí: brazilský chléb má mizerné kvality ve většině případů a ponechá rozmezí variantou. Tedy to není tak těžké porazit standard a rychle leckerere a více kreativní nabídky.
    Já jsem také v místě, jak jsme přišli s myšlenkou: po pouhých pár týdnů v Olivenga má místní chleba na krk zablokuje nás. Po první ausstrecken přátelé senzor také podpořit nás, realizovat myšlenku pečení, protože byli příliš unavený chleba.
    Jak jste napsal: tak budeme muset vyhovět místním potřebám. Naše cílová skupina je směs místních, kteří nakupují normální sendviče - protože si zasloužíme jen "socket". A na straně druhé je klientele střední třídy od Ilhéus a Itabuna, turistům, Wochenendgaesten, cizinci, kteří žijí tady a cizinci na dovolené. Kurz, kupovat luxusní výrobky nebo někdy jít s celou rodinou a přáteli přes k snídani nebo podobné.
    Neptejte se mě co jsem vše potřebné, v Deutshcland, podobnou operaci. Jistě to by tam desetkrát těžší nebo dokonce nemožné. Tak proto to sem jezdí velmi snadno. Pappnasen "oddělení veřejného zdraví" Nevím, jaké jsou požadavky na oficiální, sami, takže to mohou i na výslovnou žádost není vám a později ovládat. (Myslím které propadnou přišel dvakrát na tři roky, ale v podstatě jen, aby si ruce na roční poplatek.) (Nicméně každý, kdo profesionálně citovat takový obchod zde měli zkusit už stejně, tak čisté a hygienické k tomu, je to o brazilské standardní a proto rychle dojem úředníci Gesundheitsmat!)
    A jinak mého přítele, který má brazilský pas, se přihlásil oficiálně odvětví orgánu, který nebyl velký problém. Kdo ví více o požadavcích může dát Ano tady doby jeho hořčice. Jakmile máte brazilský pas nebo alespoň pobytu, měli byste mít žádný problém s tam jako cizinec. Pak musí jen držet jen (polovina) pravidelně platit daně, fungují nejlépe - jako my - s Contador, který měsíčně a každoročně zpracovává tyto záležitosti (daňová přiznání, atd.)... a fofrem!
    Neboj se toho byrokracie v Bahia -všechno velmi pokojně!
    Až do dalšího oznámení.
    Danieli.

5. # 11
    User_11889
    Host

Zitat Původně odeslal shroeder Beitrag anzeigen
    Můj údiv je založena spíše na jméno trouby než na technologii. Který jste jako překladatel si také všiml, nebo?

Ahoj
    Schroeder
    Pouze roky 5 před, když já sám více zapojen pece. Italsko francouzský rodina náhodně nazývá Tedesco (německy), a od sedmdesátých let v Caxias Sul (RJ) nejprve zaměstnán s pizzy a pekařství trouby a nyní také s jinými výrobky jedné značně široce v Brazílie bylo nalezeno.

Samozřejmě pouze, pokud máte zájem v oboru - lze nalézt nové pro pekárenství a sektoru - v časopisech distribuovány bezplatně do pekárny "Padaria Moderna", který můžete vidět zde jako nejnovější verzi a všechny edice zurueckliegenden nebo stahování:
    Padaria Moderna - Revista

6. # 12
    Nový uživatel
    Téma starter

Spojit datum
    10.03.2010

Zitat Původně odeslal luzin30 Beitrag anzeigen
    Mám vyřídit se mnou opravdu dobrý obchod, nevyhnutelně s pečení, ale pouze na jejich vlastní potřeby, pokrýt. Nacházející se v Campinas a Blumenau, zde v Campinas hned vedle UNICAMP, kde mám dům s mojí ženou, která by byla báječná a perspektivní podnik. Bohužel nejsem ještě pokud jde vážně zamýšlí přesunout, protože jsem v Blumenau Truhlářství. Ale bude předávat inzerát na přítele, který je ochoten emigrovat. Možná by bylo užitečné, pokud zařízení blíže popsat tak stroje atd mohl představit, že vaše nabídka setkává s velkým zájmem.To je škoda, že to je příliš brzy na mě
    A luzin30? Co má váš emigrovat ochotný přítel z myšlenka byla?
    Úvodní zpráva!

Zdravím, Daniel.

Strana 2 z 11 ErstePrvní 123456 ... PosledníLetzte

Podobná vlákna

1. prodávat, prodáváme pečení na idylické pláže v Bahia
    Od dansteiger Fórum inzerát - secos e molhados
    Reakce: 0
    Poslední příspěvek: 10. Března 2010. 17: 37
  2. baeckerei/konditoreieroeffnung
    Od Karl-heinz ve fóru emigrace do Brazílie
    Reakce: 0
    Poslední příspěvek: 18. Dubna 2007, 15: 19
  3. Prodám 2 Flugutscheine
    Od Anonymous v cestovní fórum do Brazílie
    Reakce: 2
    Poslední příspěvek: 1. Srpna 2004, 17: 12
  4. Prodávat OI mapa
    Od Anonymous v komunikační fórum
    Reakce: 12
    Poslední příspěvek: 20. Května 2004. 23: 01

Značky

Pravidla fóra

• To jste vy není povoleno, psát nové motivy.
  • To jste vy není povoleno, reagovat na příspěvky.
  • To jste vy není povolenoUložit přílohy.
  • To jste vy není povoleno, upravit vaše příspěvky.
  •