Vítejte na fóru, aby snadno Registrace?
  • Přihlášení:

Vítejte v Brazílii fóra (Czech).

Vítá vás fórum na webu Brazílie

... po celé Brazílii na stránce

•  » Otázky a odpovědi
  •  » Fotografie, zobrazit a uložit vlastní
  •  » Dovolená nebo emigrace
  •  » Napsat svůj vlastní blog
  •  » Najít Brazílie v Německu

připojit k …simple

Ano! Chtěl bych se zaregistrovat!

p.s.: Pro registrované členy fóra je inzerát zdarma!

Strana 1 z 2 12 PosledníLetzte
Zobrazení výsledků 1 až 6 z 7
Povolení k pobytu: Hello pohromadě! Bydlím se svou partnerkou (Brazílie) v registrované partnerství. Teď budeme hrát dlouho s nápadem emigrovat a tudíž moje otázka: gleichgechlechtrige manželství je přijato v Brazílii? A zvykl jsem si povolení k pobytu, nebo vůbec nic mi přinést? Nejlepší díky za
  1. # 1
    Nový uživatel
    Spojit datum
    21.02.2012

Standard Povolení k pobytu

Dobrý den!
    Bydlím se svou partnerkou (Brazílie) v registrované partnerství. Teď budeme hrát dlouho s nápadem emigrovat a tudíž moje otázka: je v Brazílie Přijato gleichgechlechtrige manželství? A zvykl jsem si povolení k pobytu, nebo vůbec nic mi přinést?
    Nejlepší díky za vaše odpovědi

• Reklama

2. # 2
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    Dne 20. dubna 2006

Standard AW: Povolení k pobytu

Ano, ona je rozpoznána a německého partnera dostane také Permanencia. Mít takový případ v
    Kruh známých. Co ale v Brazílie všechno tak přináší ani ponětí, právní postavení –
    Můj přítel to ví také, protože tady žít.
    Pioneer Dobrou noc.

3. # 3
    Moderátor
    Spojit datum
    20.03.2004
    Místo
    Württembersko / São Paulo

Relativně nového blogu (18.11.2011) na vaše obavy:

"Com as novas interpretações judiciais em face do tema das uniões homoafetivas no Brasil, o conceito de família estendeu-se , englobando no presente momento os casais homoafetivos.
    Dessa nova interpretação surgem vários reflexos importantes. Um desses reflexos é a possibilidade de concessão do visto permanente para estrangeiros que vivem em união homoafetiva no Brasil ou são casados em outro país que permita o casamento homoafetivo.""

SPOLEČNOST VISTO TRVALÉ PARA ESTRANGEIROS HOMOSSEXUAIS POR UNIÃO HOMOAFETIVA COM BRASILEIRO. ¦ Freitas Lins Advogados

Poznámka: je:

"žádosti o dočasné vízum nebo trvalé vízum nebo povolení k pobytu povolení pro partnera / partnera z omylu zapuštěné nebo stejného pohlaví soužití (União estável) nejsou zpracovány v brazilské diplomatických misí v zahraničí a v" Brazílie "brazilské přistěhovalectví Rady (CNIg - Conselho Nacional de Imigração) požadovaná jsou".

http://berlim.Itamaraty.gov.br/de/fa...C3%BChrung.XML
    Upravil sfio (21. února 2012 do) 21: 41 (Hodiny)
    Pioneer Dobrou noc.

4. # 4
    Nový uživatel
    Téma starter

Spojit datum
    21.02.2012

Zitat Původně odeslal gemic Beitrag anzeigen
    Ano, ona je rozpoznána a německého partnera dostane také Permanencia. Mít takový případ v
    Kruh známých. Co ale v Brazílie všechno tak přináší ani ponětí, právní postavení –
    Můj přítel to ví také, protože tady žít.
    je to stejný jako v němčině s schweizern?

5. # 5
    Moderátor
    Spojit datum
    20.03.2004
    Místo
    Württembersko / São Paulo

To vypadá tak snadné zatím nebyl.

Tisková zpráva ze dne 16. listopadu 2011

PAIS připouštějí 1 společnost visto o trvalé gay po decisão STF sobre União estável

Um cubano é o primeiro homossexual estrangeiro de o visto de residência trvalé, žádné Brasil Após o reconhecimento da União estável pelo Supremo Tribunal federální (STF) e casamento civilní entre udělat pessoas dělat mesmo sexo pelo Superior Tribunal de Justiça (STJ).

PAIS připouštějí 1 společnosti visto o trvalé gay po decisão STF sobre União estável - vida - versaoimpressa - Estadão

Vypadá tak není špatné pro vás oba.
    Hodně zdaru!

Navíc stále zpráva ministerstva spravedlnosti

Brazílie16/11/2011 (MJ) - A Secretaria Nacional de Justiça Ministério protože spravedlnost, por meio seu Departamento de Estrangeiros, concedeu, pela první velkou vez, trvalé estrangeiro residência žádné Brasil, com base casamento entre em parceiros mesmo sexo. O casal, formado por um brasileiro e cubano, naturalizado espanhol, mora em Araçatuba, interiér de Sao Paulo.

Notcias - Detalhes
    Upravil sfio (21. února 2012 do) 23: 07 (Hodiny)
    Pioneer Dobrou noc.

6. # 6
    Zkušený uživatel
    Spojit datum
    Dne 20. dubna 2006

To není pravda, jsou moji přátelé "svoji" po mnoho let a německý partner má již
    po mnoho let Permanencia - vzhledem k tomu, že slyším zítra krát odrazu.
    Pioneer Dobrou noc.

Strana 1 z 2 12 PosledníLetzte

Pravidla fóra

• To jste vy není povoleno, psát nové motivy.
  • To jste vy není povoleno, reagovat na příspěvky.
  • To jste vy není povolenoUložit přílohy.
  • To jste vy není povoleno, upravit vaše příspěvky.
  •