Καλώς ήρθατε στο φόρουμ, για να το κάνει εύκολο Εγγράψου?
  • Σύνδεση:

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ της Βραζιλίας (Ελληνικά).

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ του Web Βραζιλία

... σε όλη τη Βραζιλία σε μια σελίδα

•  » Ερωτήσεις και να βρείτε απαντήσεις
  •  » Φωτογραφίες, να προβάλετε και να ανεβάσετε τα δικά σας
  •  » Διακοπές ή μετανάστευση
  •  » Γράψτε το δικό σας blog
  •  » Βρείτε τη Βραζιλία στη Γερμανία

Σύνδεσμος …simple

Ναι! Θα ήθελα να εγγραφείτε τώρα!

τ.κ.: Για καταχωρημένα μέλη, το φόρουμ είναι ad-free!

Σελίδα 1 από 3 123 Το τελευταίοLetzte
Εμφάνιση 1 έως 6 αποτέλεσμα των 15
Παράνομη διαμονή στη Βραζιλία: Γεια σας, μια Pousada έχουν ενοικιάζονται, που το κάνω για τέσσερις μήνες. Σε ό, τι επί του εδάφους, έχουν υπερβεί μέχρι σήμερα το επιτρεπόμενο διαμονής (180 ημερών εντός προθεσμίας δώδεκα μηνών) 8 εβδομάδες. Η ποινή του ca 8.00 R$ ανά ημέρα (ώστε το Policía μου ανακοίνωσε)
  1. # 1
    Νέος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    14.02.2005

Standard Παράνομη διαμονή στη Βραζιλία

Γεια σου, μια Pousada έχουν ενοικιάζονται, που το κάνω για τέσσερις μήνες. Σε ό, τι επί του εδάφους, έχουν υπερβεί μέχρι σήμερα το επιτρεπόμενο διαμονής (180 ημερών εντός προθεσμίας δώδεκα μηνών) 8 εβδομάδες. Η ποινή του ca 8.00 R$ ανά ημέρα (ώστε το ομοσπονδιακό Polícia μου ανακοίνωσε) δεν είναι ένα πρόβλημα, αλλά: Εάν τώρα εθελοντικά ταξίδι και αργότερα θελήσετε, στη συνέχεια, να ταξιδέψουν, ό, τι με ξεγελάσετε προβλήματα από τις αρχές της Βραζιλίας μετανάστευσης;
    Ο φίλος μου που είχε καλύπτονται επίσης, ήταν κατά την έξοδο από Rio ανεμίζουν μόνο μέσω και θα ζητηθεί από το permanenta (?), με ένα νέο Passport εισαγάγετε ξανά αυτό το μήνα.
    Θέλουμε να παντρευτεί, έτσι ώστε οι απαιτήσεις σχετικά με μια κοινή permanta (εισοδήματος + συνταξιοδοτικά ύψος) πληρούνται.
    Κατά τη γνώμη μου, θα επισκεφθώ σχετικά με μια γερμανόφωνη δικηγόρος στο Ρίο, να με κάνει να αυτής της βοήθειας.
    Θα χαιρόμουν πολύ αν κάποιος θα υπογράψει, έκανε εμπειρία ή που μπορεί να μου δώσει τουλάχιστον μερικές συμβουλές.
    Αγαπώ Βραζιλία

Peter

2. # 2
    Χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    10.06.2005
    Τόπος
    Cumbuco

Standard

Γεια σου.
    Γνωρίζω ότι κάποιος εδώ στην Cumbuco, η οποία εφαρμόζεται για λήψη ένα νέο passport, εάν αυτός είναι στην Ολλανδία, που εξακριβώνουν μόνο ο αριθμός του διαβατηρίου
    κατά την άφιξη, ποτέ δεν είχε προβλήματα.
    Χαιρετισμός
    Cachaça

3. # 3
    Νέος χρήστης
    Το θέμα starter

Συμμετάσχετε ημερομηνία
    14.02.2005

Standard Παράνομη διαμονή

Ναι, cachaca, που δεν είναι ένα πρόβλημα στη Γερμανία, αλλά πρώτα πρέπει να σας έξω από Βραζιλία!

Χαιρετισμός + ευχαριστίες

Peter

4. # 4
    Χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    19.08.2005

Standard Παράνομη διαμονή

Τι πραγματικά το πρόβλημα αυτό, φυσικά, μετά από την καταχώρηση παραγγελίας Βραζιλία ή για τα χρήματα της πρότασης.

Έχετε να πληρώσει την ποινή, εάν πληρωθείτε πρέπει να ταξιδεύουν εντός μιας εβδομάδας, τότε είστε στη Γερμανία και εφαρμόζεται για ένα νέο passport

Ως εκ τούτου, σας δεν έχετε πρόβλημα κατά την άφιξη στη Βραζιλία περισσότερο, επειδή αποθηκεύει τα δεδομένα στον υπολογιστή του,

Ότι στην πραγματικότητα, σας ενδέχεται να προκύψει κανονικά ένα άλλο πρόβλημα με το Pousada, που καθοδηγεί ως ένα γενικό διευθυντή στην εταιρεία, έχετε καμία έγκυρη άδεια παραμονής, ως εκ τούτου, Πορτογαλικά (Βραζιλίας) πρόσωπο θα πρέπει να διεξάγει την επιχείρηση ή ένα άτομο έχει λάβει άδεια στη Βραζιλία παραμονής.

Γιατί πρέπει να θεωρείτε όπως βγαίνουν από την κατάσταση, σας μπορεί να χάσει γρήγορα τα πάντα.

Χαιρετισμός

Jaime

5. # 5
    Νέος χρήστης
    Το θέμα starter

Συμμετάσχετε ημερομηνία
    14.02.2005

Standard Παράνομη κλπ

Γεια σου. Jaime. Αυτή είναι μια πραγματικά καλή συμβουλή: πηγαίνει με μόνο για την έναρξη. Πιστεύω ότι έτσι μπορεί να γίνει.
    Του αν έτσι, καλώ Grande σας για δύο εβδομάδες σχετικά με την Ilha - μου da ne πολύ ωραία Pousada!

Έναν φίλο - μου Pousada διαχειρίζεται έναν πραγματικό φίλο - έτσι έχω επομένως κανένα πρόβλημα!

Ευχαριστούμε

Peter

6. # 6
    Yenz
    Guest

Standard

Zitat Καταχωρήθηκε αρχικά από peterratte3
    Γεια σου. Jaime. Αυτή είναι μια πραγματικά καλή συμβουλή: πηγαίνει με μόνο για την έναρξη. Πιστεύω ότι έτσι μπορεί να γίνει.
    Του αν έτσι, καλώ Grande σας για δύο εβδομάδες σχετικά με την Ilha - μου da ne πολύ ωραία Pousada!

Έναν φίλο - μου Pousada διαχειρίζεται έναν πραγματικό φίλο - έτσι έχω επομένως κανένα πρόβλημα!

Ευχαριστούμε

Peter
    Αλλά, θεωρητικά, μπορείτε να επιτύχετε την απαγόρευση εισόδου. Στη Γερμανία, ι θα ισχύουν για ένα νέο passport, αλλά ένα 2η passport. Το δικαίωμα λόγους κανένα πρόβλημα.

Χαιρετισμός Yens

Σελίδα 1 από 3 123 Το τελευταίοLetzte

Παρόμοια νήματα

1. Όργανο παράνομης διακίνησης (Κέντρο Ρεσίφε;)
    Από brasilmen κοινωνικά ζητήματα στο φόρουμ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταία καταχώρηση: 22 Ιανουαρίου 2004. 13: 29

Ετικέτες

Φόρουμ κανόνες

• Εσείς δεν επιτρέπεται, για να συντάξετε νέα θέματα.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, να ανταποκριθεί στις δημοσιεύσεις.
  • Εσείς δεν επιτρέπεταιΑποστολή συνημμένων.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, για να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας.
  •