Γεια σου, μια Pousada έχουν ενοικιάζονται, που το κάνω για τέσσερις μήνες. Σε ό, τι επί του εδάφους, έχουν υπερβεί μέχρι σήμερα το επιτρεπόμενο διαμονής (180 ημερών εντός προθεσμίας δώδεκα μηνών) 8 εβδομάδες. Η ποινή του ca 8.00 R$ ανά ημέρα (ώστε το ομοσπονδιακό Polícia μου ανακοίνωσε) δεν είναι ένα πρόβλημα, αλλά: Εάν τώρα εθελοντικά ταξίδι και αργότερα θελήσετε, στη συνέχεια, να ταξιδέψουν, ό, τι με ξεγελάσετε προβλήματα από τις αρχές της Βραζιλίας μετανάστευσης;
Ο φίλος μου που είχε καλύπτονται επίσης, ήταν κατά την έξοδο από Rio ανεμίζουν μόνο μέσωκαι θα ζητηθεί από το permanenta (?), με ένα νέο Passport εισαγάγετε ξανά αυτό το μήνα.
Θέλουμε να παντρευτεί, έτσι ώστε οι απαιτήσεις σχετικά με μια κοινή permanta (εισοδήματος + συνταξιοδοτικά ύψος) πληρούνται.
Κατά τη γνώμη μου, θα επισκεφθώ σχετικά με μια γερμανόφωνη δικηγόρος στο Ρίο, να με κάνει να αυτής της βοήθειας.
Θα χαιρόμουν πολύ αν κάποιος θα υπογράψει, έκανε εμπειρία ή που μπορεί να μου δώσει τουλάχιστον μερικές συμβουλές.
Αγαπώ Βραζιλία
Peter

και θα ζητηθεί από το permanenta (?), με ένα νέο Passport εισαγάγετε ξανά αυτό το μήνα.

Το θέμα starter