Έχουν στις διάφορες συνεισφορές που πέταξαν πάνω από μόλις τώρα. Εγώ ο ίδιος ήταν πρόσφατα το 2007 για να την studieren για 11 μήνες στη Βραζιλία 7 Μήνες Κόλο Κόλο και 4 μήνες πήγα σε όλη τη Βραζιλία.
Μόνο μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το κόστος διαβίωσης στον τόσο λίγα σημεία είναι υψηλότερες από στο παρόν στην Ευρώπη.
Όπως το γράψατε, ότι εσείς σχετικά με την 100.000 έχουν (που μπορούμε να καταλάβουμε έτσι ώστε αρκετοί είναι 100.000 και κατανοητό τρόπο καμία ακριβής ένδειξη θα ήθελα να κάνω) αποτελεί μια βάση, τουλάχιστον μία φορά.
Εγώ ο ίδιος είμαι ταξίδεψε πολύ φέτος, θεωρείται ότι κατά μέσο όρο 3 φορές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και είχε Fortaleza Flate ένα δικαίωμα για το ΜΑΡ Avenida Beira (πω σε μια ασφαλή κατοικημένη περιοχή). Έτσι, είχα ένα πολύ καλό επίπεδο διαβίωσης που μου στοιχίσει κάθε μήνα περίπου 1.500 .
Έτσι, ποσοστό μου σας, πριν να αρχίσετε να επενδύσουν σας erspartes, αφού στη γλώσσα με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες να τέλεια, και επίσης τουλάχιστον 8 μήνες η νοοτροπία και οι διάφορες sozialen Klassen χρησιμοποιεί για να γνωρίζουν.
Εγώ ο ίδιος έχουν κλείσει πολλούς γνωστούς φέτος (ακόμα και με πάρα πολλοί επιχειρηματίες και πολιτικοί) που έχουν επιβεβαιώσει μου, ότι δεν είναι εύκολο να κάνετε πολλά χρήματα ως ξένος χωρίς σχέσεις!
Πραγματικά, η Βραζιλία είναι μια μεγάλη χώρα και σας κατανοώ πλήρως ότι αυτό έχει αλιευθεί!
Ωστόσο, έκανα την απόφαση για τον εαυτό μου ποτέ να κερδίζουν τα χρήματά μου με ένα αυτο-απασχόληση στη Βραζιλία (αγοράζει ένα αυτοκίνητο είναι ήδη συνδεδεμένος με μια ασυγκράτητη γραφειοκρατία μόνη).
Εγώ ο ίδιος έχουν τη μεγάλη τύχη ότι είμαι τοπικά (home office) μη δεσμευμένα από μου σήμερα εργασία και μπορεί, συνεπώς, τον κόσμο της εργασίας (από το 2009 στη Βραζιλία)) και να κερδίζουν σε .
Κοιτάξτε αλλά, αν σας και τα υπόλοιπα 6 μήνες της Βραζιλίας, έτσι ώστε το πρόγραμμα οδήγησης 6 μήνες πωλούν ιδιότητες στη Γερμανία, οι οποίες επίσης να κάνουν ή να ακολουθήσουν τη συμβουλή μου το φορτηγό.
Όσον αφορά την εγκληματικότητα είναι υπερβολικό εδώ μερικές φορές! Σαφώς, η Βραζιλία είναι μια επικίνδυνη χώρα αλλά εάν μία ακολουθεί ορισμένους κανόνες του παιχνιδιού, η πιθανότητα είναι χαμηλό, ότι είναι θύμα βίαιων εγκληματικών πράξεων (όπως πολλά βραζιλιάνοι γνωρίζουν ποτέ κάτι που συνέβη). Στατιστικές σχετικά με εκεί σημαντικά περισσότερες θάνατοι στους δρόμους στη Βραζιλία από εκείνο που πυροβολούνται και θανατώνονται ή δολοφονήθηκαν.
Όπως είπε μου πιέσεις του αντίχειρα σας αυτό που στο μέλλον πριν από την hast .

6Ευχαριστούμε
) και να κερδίζουν σε .