Oi
μου πρόσφατα από όλα πιθανές εισφορές και τους κανονισμούς για την αποστολή δώρα και πακέτα ανάγνωση, διότι ήθελα ακόμη και ένα ρολόι Κούκος σε Σάο Πάολο θα ήθελα να το στείλετε. Αυτό το ρολόι έχει την τιμή λίγο λιγότερο από $100, τόσο πάνω από 50 U$ του επιτρέπεται. Τώρα είμαι λίγο σίγουροι πως σας καλύτερα αντί της ότι, επειδή δεν θέλω ότι ο παραλήπτης πρέπει να πληρώσει τελωνειακές. Θα πρέπει να είναι ένα δώρο μετά από όλα. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Δεν έχουν ακόμη, ζυγίζονται αλλά υπολογίζεται ότι περίπου 3 kg. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι είναι καλύτερο να τους στείλετε με DHL πακέτο. Εάν δηλώνω τα περιεχόμενα, μπορεί να σας εξαπατήσει επειδή κάποια τιμή; Έτσι, μόλις 50 U$ καθορίσετε και ελπίζω πως είστε της γνώμης μου; Ή, καλύτερα, καθορίστε την πραγματική αξία και την ελπίδα ότι δεν θα προκαλέσει ενδιαφέρον;
Δυστυχώς, (ακόμη) δεν μπορώ καθόλου πορτογαλικά, διαφορετικά θα να ανέλυσα μου πιο κοντά την εδώ έχουν συχνά συνιστώμενη τελωνειακές σελίδα. Da gibts, με αποτέλεσμα τα ρολόγια Κούκος???
Θα έπρεπε να στείλετε δύο περισσότερα πακέτα σε άλλες διευθύνσεις. Τώρα, έχω διαβάσει ότι ένα πακέτο δεν είναι ασφαλισμένο, ένα πακέτο ήδη. Αραγε αυτό αληθεύει; Βρήκατε δυστυχώς στην τοποθεσία DHL δεν απευθείας σε αυτό.
Σας έχουν ποτέ ευχαριστώ πολύ για σας συμβουλές ή ιδέες,
Alex

Το θέμα starter