Καλώς ήρθατε στο φόρουμ, για να το κάνει εύκολο Εγγράψου?
  • Σύνδεση:

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ της Βραζιλίας (Ελληνικά).

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ του Web Βραζιλία

... σε όλη τη Βραζιλία σε μια σελίδα

•  » Ερωτήσεις και να βρείτε απαντήσεις
  •  » Φωτογραφίες, να προβάλετε και να ανεβάσετε τα δικά σας
  •  » Διακοπές ή μετανάστευση
  •  » Γράψτε το δικό σας blog
  •  » Βρείτε τη Βραζιλία στη Γερμανία

Σύνδεσμος …simple

Ναι! Θα ήθελα να εγγραφείτε τώρα!

τ.κ.: Για καταχωρημένα μέλη, το φόρουμ είναι ad-free!

Σελίδα 1 από 2 12 Το τελευταίοLetzte
Εμφάνιση 1 έως 6 αποτέλεσμα του 7
Αγροτεμάχιο ή το πακέτο - πάλι: Oi έχουν διαβάσει μου πρόσφατα από όλα πιθανές εισφορές και τους κανονισμούς για την αποστολή δώρα και πακέτα, επειδή θα ήθελα ακόμη να στείλετε ένα ρολόι Κούκος στο Σάο Πάολο. Αυτό το ρολόι έχει την τιμή λίγο λιγότερο από $100, τόσο πάνω από 50 U$ του επιτρέπεται. Τώρα είμαι
  1. # 1
    Νέος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    04.09.2008

Frage Αγροτεμάχιο ή το πακέτο - πάλι

Oi

μου πρόσφατα από όλα πιθανές εισφορές και τους κανονισμούς για την αποστολή δώρα και πακέτα ανάγνωση, διότι ήθελα ακόμη και ένα ρολόι Κούκος σε Σάο Πάολο θα ήθελα να το στείλετε. Αυτό το ρολόι έχει την τιμή λίγο λιγότερο από $100, τόσο πάνω από 50 U$ του επιτρέπεται. Τώρα είμαι λίγο σίγουροι πως σας καλύτερα αντί της ότι, επειδή δεν θέλω ότι ο παραλήπτης πρέπει να πληρώσει τελωνειακές. Θα πρέπει να είναι ένα δώρο μετά από όλα. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Δεν έχουν ακόμη, ζυγίζονται αλλά υπολογίζεται ότι περίπου 3 kg. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι είναι καλύτερο να τους στείλετε με DHL πακέτο. Εάν δηλώνω τα περιεχόμενα, μπορεί να σας εξαπατήσει επειδή κάποια τιμή; Έτσι, μόλις 50 U$ καθορίσετε και ελπίζω πως είστε της γνώμης μου; Ή, καλύτερα, καθορίστε την πραγματική αξία και την ελπίδα ότι δεν θα προκαλέσει ενδιαφέρον;
    Δυστυχώς, (ακόμη) δεν μπορώ καθόλου πορτογαλικά, διαφορετικά θα να ανέλυσα μου πιο κοντά την εδώ έχουν συχνά συνιστώμενη τελωνειακές σελίδα. Da gibts, με αποτέλεσμα τα ρολόγια Κούκος???

Θα έπρεπε να στείλετε δύο περισσότερα πακέτα σε άλλες διευθύνσεις. Τώρα, έχω διαβάσει ότι ένα πακέτο δεν είναι ασφαλισμένο, ένα πακέτο ήδη. Αραγε αυτό αληθεύει; Βρήκατε δυστυχώς στην τοποθεσία DHL δεν απευθείας σε αυτό.

Σας έχουν ποτέ ευχαριστώ πολύ για σας συμβουλές ή ιδέες,
    Alex

2. # 2
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    Mαι 14, 2008
    Τόπος
    Σαλβαδόρ, Bahia

Standard AW: Αγροτεμάχιο ή το πακέτο - πάλι

[...] επειδή δεν θέλω ότι ο παραλήπτης πρέπει να πληρώσει τελωνειακές. Θα πρέπει να είναι ένα δώρο μετά από όλα.[...]
    Μπορείτε να versteuern πριν από το οποία στη Γερμανία στο τελωνείο ήδη - ή κάνω λάθος εκεί;

Εάν δηλώνω τα περιεχόμενα, μπορεί να σας εξαπατήσει επειδή κάποια τιμή; Έτσι, μόλις 50 U$ καθορίσετε και ελπίζω πως είστε της γνώμης μου; Ή, καλύτερα, καθορίστε την πραγματική αξία και την ελπίδα ότι δεν θα προκαλέσει ενδιαφέρον;
    Ως δώρο δηλώνουν και προσευχόμαστε ότι μεταβαίνει. Έχουμε 18 χαρτοκιβώτια με αφαίρεση εμπορεύματα λάβετε μέσω (σε θύρα γραμμένο). Κανείς δεν αποτελείται. Wow.

Θα έπρεπε να στείλετε δύο περισσότερα πακέτα σε άλλες διευθύνσεις. Τώρα, έχω διαβάσει ότι ένα πακέτο δεν είναι ασφαλισμένο, ένα πακέτο ήδη. Αραγε αυτό αληθεύει; Βρήκατε δυστυχώς στην τοποθεσία DHL δεν απευθείας σε αυτό.
    Πακέτα ποτέ είναι ασφαλισμένοι. Ως εκ τούτου, είναι φθηνότερα και όχι πάντα φθάνουν -Να αποθηκεύει κύρια.
    Χαιρετισμοί
    -Ζέτα-

3. # 3
    Επιβραδυντής
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    12.07.2004
    Τόπος
    o.f.W.

@ Ζήτα:
    Φράση:
    Μπορείτε να versteuern πριν από το οποία στη Γερμανία στο τελωνείο ήδη - ή κάνω λάθος εκεί;
    Καταχωρήθηκε αρχικά στο τέλος

οι σας ηλίθιοι σας πολύ απλό - έτσι κάτι που μόλις σας φαντασίωση

buggyman

4. # 4
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    20 Απρ 2006

Η γενική Postmaster ανταποκρίνεται: αποσυσκευασία του ρολογιού Κούκος και αναδιπλώνεται στην Εφημερίδα, δήλωση: presente sem ανδρεία comercial, θα πρέπει να το πακέτο "χάνονται" - το αρχικό τιμολόγιο της DHL PRäsentieren για την επιστροφή (BR εκτός επιτρέπουν). MAXI σφραγίδα στο εξωτερικό μέχρι 2 χιλιογράμμων να στείλετε γράφοντας ένα, τότε καλύπτονται με περίπου 30 ευρώ κατά της απώλειας, Maxibrief στο εξωτερικό να έχει συνολικό ακμή μήκους 90 cm και αυτό είναι ήδη ένα πολύ μεγάλο πλαίσιο. Dran ότι, εισαγάγετε ένα ποσό για την τελωνειακή + 60% φόρο, τα 100 E + 60 E + 35 E Porto... αν αξίζει;

5. # 5
    Νέος χρήστης
    Το θέμα starter

Συμμετάσχετε ημερομηνία
    04.09.2008

Σας ευχαριστώ ποτέ. Έτσι στη Γερμανία ήδη υποκείμενος στον φόρο δεν είναι, Κατοικ βρήκα ότι επίσης. Κατά πάσα πιθανότητα θα στείλω τα μικρά πακέτα ως μια επιστολή, ώστε να προτείνει Gemic. Επέλεξε να κάτι που πηγαίνει επίσης. Ευχαριστώ για την ιδέα!
    Όταν το ρολόι Κούκος είμαι ακόμη προσδιορισμένος. Να στέλνω το ακατόρθωτο ως «Επιστολή». Έχει δύο πλευρές 35 x 25 x 20 cm. Εγώ πολέμου που δεν 'n φακέλου. Τι εννοείτε με "Ποσό απασχολούν για το ίντσα"; Πού να χρησιμοποιείτε; Αλλά σκέφτηκα ήδη, αν αξίζει τον κόπο που.
    Πρέπει να ακούσουμε ακόμη μερικές φορές μου είναι λίγο. Είμαι ήδη σκέφτομαι αν μου θα πρέπει να "κολλήσει" αφίσες στο Πανεπιστήμιο και ελπίζω ότι κάποιος αψηφά όρων που μπορούν να τους.

Και πάλι σας ευχαριστώ!
    Alex

6. # 6
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    20 Απρ 2006

Hi - σαφώς, το γράμμα Maxi στο εξωτερικό είναι ένα "χαρτοκιβώτιο/έγιναν μέγεθος" και δεν φακέλου. 30 x 30 x 30 cm το μέγεθος και το βάρος των 2 kg. Πράσινη τελωνειακές ετικέτα επικολλάται αυτό: presente sem ανδρεία comercial, Cocoo-watch αγγλικό του όνομα, αλλά μέσω της μέσης.

Σελίδα 1 από 2 12 Το τελευταίοLetzte

Παρόμοια νήματα

1. Πακέτο να Σάο Πάολο
    Από Felixes στην ανακοίνωση του φόρουμ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταία καταχώρηση: 2. Φεβρουαρίου 2011. 14: 50
  2. αγροτεμάχιο
    Από Unregistriert στην ανακοίνωση του φόρουμ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταία καταχώρηση: 5. Μαΐου, 2009. 01: 54
  3. Umsatzidentnummer στο πακέτο
    Από maracaipehawaii με τις συμβουλές insider φόρουμ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταία καταχώρηση: 30 Ιανουαρίου 2008. 19: 33
  4. Πακέτο: Πληροφορίες για το τελωνείο
    Από Unregistriert στην ανακοίνωση του φόρουμ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταία καταχώρηση: 13. Οκτωβρίου 2007, 13: 33
  5. Τα πακέτα από το Ρίο
    Από mariboe κατά τις μετακινήσεις φόρουμ στη Βραζιλία
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταία καταχώρηση: 19. Οκτωβρίου 2004, 05: 55

Ετικέτες

Φόρουμ κανόνες

• Εσείς δεν επιτρέπεται, για να συντάξετε νέα θέματα.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, να ανταποκριθεί στις δημοσιεύσεις.
  • Εσείς δεν επιτρέπεταιΑποστολή συνημμένων.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, για να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας.
  •