Καλώς ήρθατε στο φόρουμ, για να το κάνει εύκολο Εγγράψου?
  • Σύνδεση:

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ της Βραζιλίας (Ελληνικά).

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ του Web Βραζιλία

... σε όλη τη Βραζιλία σε μια σελίδα

•  » Ερωτήσεις και να βρείτε απαντήσεις
  •  » Φωτογραφίες, να προβάλετε και να ανεβάσετε τα δικά σας
  •  » Διακοπές ή μετανάστευση
  •  » Γράψτε το δικό σας blog
  •  » Βρείτε τη Βραζιλία στη Γερμανία

Σύνδεσμος …simple

Ναι! Θα ήθελα να εγγραφείτε τώρα!

τ.κ.: Για καταχωρημένα μέλη, το φόρουμ είναι ad-free!

Σελίδα 1 από 2 12 Το τελευταίοLetzte
Εμφάνιση 1 έως 6 αποτέλεσμα του 8
Όρκο: Βραζιλία Γεια σου αγάπη-Web βουλευτές, έχω μια ερώτηση και την ελπίδα να με βοηθήσετε. Μου Βραζιλίας fiancee και θέλετε να παντρευτούν. Έχω κάνει όλα τα έγγραφα στο τελωνείο μητρώου και τώρα στερείται ακόμα και μια ΕΚ του νόμου ασφάλιση μου αρραβωνιαστικιά ότι είναι ενιαίο. Σύμφωνα με την Standesbeamtin καθιστά κάθε
  1. # 1
    Hohojannes
    Guest

Standard Όρκος

Γεια σου, αγαπητέ Βραζιλία-Τα μέλη Web,

Έχω μια ερώτηση και ελπίζω να με βοηθήσετε.
    Μου Βραζιλίας fiancee και θέλετε να παντρευτούν. Έχω όλα τα έγγραφα στα οποία
    Υπηρεσίας μητρώου και τώρα υπάρχει δεν έχει ακόμη μια ΕΚ του νόμου ασφάλιση μου αρραβωνιαστικιά ότι είναι ενιαίο. Σύμφωνα με το Standesbeamtin, καθιστά κάθε γερμανικό προξενείο στη Βραζιλία. Έτσι, έχει fiancee μου στο γερμανικό προξενείο στο Σαλβαδόρ ονομάζεται και εκεί ήταν είπε την ότι δεν ξέρουν κάτι τέτοιο.
    Τώρα η ερώτησή μου: πού και πώς μπορεί να το ζητήσετε και έτσι ώστε να αναγνωρίζεται στη Γερμανία; Είναι λίγο ψυχή μανίκια, που δεν γνωρίζουν κάτι τέτοιο.
    Ενδεχομένως να τις πληροφορίες: ζω στη Βόρεια Ρηνανία-ΒΕΣΤΦΑΛΊΑ και την υψηλότερη περιφερειακό δικαστήριο του Hamm είναι υπεύθυνη για την επιτρέπει το γάμο.
    Ελπίζω κάποιος ήδη είχε αυτό το πρόβλημα και θα μπορούσε να με βοηθήσει.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων και έχουν μια ωραία ηλιόλουστη ημέρα!

Χαιρετισμός

Jannes

2. # 2
    Διαχειριστής
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    28.10.2003
    Τόπος
    Σκανδιναβικές Νότια Θάλασσα

Standard AW: ΕΚ του νόμου ασφάλιση

Moin,
    στην πραγματικότητα, σας fiancee χρειάζεται ένα πιστοποιητικό γάμου δεξιοτήτων.
    Και αυτή δεν υπάρχουν.

Daswegen πρέπει να απελευθερωθεί σας από την υποχρέωση αυτή, γεγονός που καθιστά το Δικαστήριο προσφυγής.
    Θέλετε να έχετε μια ΕΚ του νόμου ασφάλιση.
    Όταν η γυναίκα μου, που στη συνέχεια το μητρώο-ή αλλιώς κάθε συμβολαιογράφο. Αυτός είναι σίγουρος αν είναι απαραίτητο ότι επαρκείς γερμανική κατανοεί σας. Ίσως επίσης πρόκειται για portugisisch anschiesender που έχουν πιστοποιηθεί επίσημα μετάφραση από μια μεταφρασμένη που αναγνωρίζεται από το Δικαστήριο προσφυγής.

Ίσως να καλέσετε μόνο σε OLG και να ζητήσω από τον τρόπο που θα ήθελα να.

Με εμάς, έχει αρκετά ότι αυτό έχει μεταφραστεί προφορικά φίλος του η γυναίκα μου.

Χαιρετισμός
    Χριστιανική

3. # 3
    Hohojannes
    Guest

Γεια σας Christian.Thiessen!

Πολλά, πολλά ευχαριστώ για την απάντησή σας γρήγορα.
    Το πρόβλημα, fiancee μου είναι Βραζιλία. Εφαρμόσαμε για θεώρηση του γάμου.
    Το γερμανικό προξενείο waretet για την απάντηση από την υπηρεσία μετανάστευσης.
    Η υπηρεσία μετανάστευσης συμφωνεί να μόνο τη θεώρηση εάν έχω μια καταχώριση του γάμου στο γραφείο της πολιτικής μητρώου. Το Γραφείο μητρώο θα εκδώσει αλλά μέχρι συνδεθείτε με την υπηρεσία μετανάστευσης, εάν όλα τα έγγραφα. Είναι αστείο, επειδή έχω πριν από 6 μήνες όταν η ζήτηση office μητρώου, τα έγγραφα που απαιτούνται. Δεν υπήρχε τίποτα από αυτό το Eidesstattlichen ασφάλισης. Ναι... άχρηστο Naja aufregen.
    Ναι το Ledigkeitsbescheiningung ανέπτυξε μία φορά: από το Γραφείο πολιτικής μητρώου, Abschirft και μία φορά από 2 μάρτυρες.
    Έχετε ποτέ κάλεσα το Γραφείο μετανάστευσης και nachgfragt αν αυτό δεν θα όταν μου fiancee ως τουρίστας που έρχεται και στη συνέχεια θα παντρευτούν, γιατί αν η θεώρηση θα είναι έτοιμη, είμαι φτωχότερες ευρώ 23742983748923, έκαναν 10 x όλα τα έγγραφα, επειδή έχουν κ.λπ έχασε το κύρος
    Δυστυχώς, η ξηρά ανταπόκριση ήρθε, τότε αυτή πρέπει να εφαρμόζεται για επιστροφής και εκεί επανένωση γαμήλια βίζα.
    Πώς πρέπει αυτό να γίνει τώρα; Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό ενώπιον του Δικαστηρίου της προσφυγής στη συνέχεια πρέπει ανάλογα Deutschland... doch στη συνέχεια αυτό δεν μπορούν να παραμείνουν εδώ ακόμη και μετά το γάμο (σύμφωνα με το γραφείο της μετανάστευσης).
    Είναι περίπλοκο

LG

Jonnas

4. # 4
    Νέος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    14 Ιουνίου, 2009
    Τόπος
    BW-Böblingen / D

Zitat Καταχωρήθηκε αρχικά από Hohojannes Beitrag anzeigen
    Γεια σου, αγαπητέ Βραζιλία-Τα μέλη Web,

Έχω μια ερώτηση και ελπίζω να με βοηθήσετε.
    Μου Βραζιλίας fiancee και θέλετε να παντρευτούν. Έχω όλα τα έγγραφα στα οποία
    Υπηρεσίας μητρώου και τώρα υπάρχει δεν έχει ακόμη μια ΕΚ του νόμου ασφάλιση μου αρραβωνιαστικιά ότι είναι ενιαίο. Σύμφωνα με το Standesbeamtin, καθιστά κάθε γερμανικό προξενείο στη Βραζιλία. Έτσι, έχει fiancee μου στο γερμανικό προξενείο στο Σαλβαδόρ ονομάζεται και εκεί ήταν είπε την ότι δεν ξέρουν κάτι τέτοιο.
    Τώρα η ερώτησή μου: πού και πώς μπορεί να το ζητήσετε και έτσι ώστε να αναγνωρίζεται στη Γερμανία; Είναι λίγο ψυχή μανίκια, που δεν γνωρίζουν κάτι τέτοιο.
    Ενδεχομένως να τις πληροφορίες: ζω στη Βόρεια Ρηνανία-ΒΕΣΤΦΑΛΊΑ και την υψηλότερη περιφερειακό δικαστήριο του Hamm είναι υπεύθυνη για την επιτρέπει το γάμο.
    Ελπίζω κάποιος ήδη είχε αυτό το πρόβλημα και θα μπορούσε να με βοηθήσει.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων και έχουν μια ωραία ηλιόλουστη ημέρα!

Χαιρετισμός

Jannes
    ------------

Γεια σου

για μας, αυτό που συνέβη πριν από 2 χρόνια:

1. Ledigkeitsbescheinigung στο γραφείο Βραζιλίας μητρώο απόκτησης και μεταφράζουν σε γερμανικά (στο Σαλβαδόρ στο γερμανικό προξενείο, ο κ. Beno Celso Lersch, tel. 071 450 1081) lerschba@lersch.com.brεγκρίνονται)

2. Τα έγγραφα στο προξενείο νομιμοποιηθούν μπορεί να

3. Πιστοποιητικό γεννήσεως στο γραφείο της πολιτικής μητρώου, επιλέξτε και επίσης μεταφράσει σε γερμανικά από διερμηνέα

4. Τα έγγραφα για να νομιμοποιήσει προξενείο μπορεί να

5. Πιστοποίηση από το προξενείο μπορούν να αναφέρονται, ότι ο κ. Μπένο Celso Lersch με την αρμόδια brasil. Αρχές του κράτους Bahia Δεδομένου ότι η 20.03.2003 μεταξύ των διαπιστευμένων ως μια δημόσια επίσημη μεταφραστές και διερμηνείς μητρώο αριθ. 26 και για την παραγωγή amtl. Επιτρέπεται η μεταφράσεις.

6. Όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με το γραφείο σας μητρώου στη Γερμανία το Δικαστήριο προσφυγής για την απελευθέρωση της παροχής Ehefähigkeitszeugnisses

Πληροφορίες για εσάς: θα πρέπει να brasil. Παντρεύτηκε στη Γερμανία, που σημαίνει ότι η γυναίκα μου επώνυμό μου, εκτός από το όνομα σας και χωρίς το ενωτικό συνήθη στη Γερμανία!

Χρήσιμο για μένα, πάντα μια προσωπική συνέντευξη, στο γραφείο της μετανάστευσης ήταν Übrig-άκρα. Ποτέ δεν έχεις τι telef παρέχεται περίθαλψη.

Ελπίζω ότι θα με βοηθήσετε λίγο!

Καλή τύχη και να μην παραιτηθεί.

Χαιρετισμός R.d.P.

5. # 5
    Χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    25.07.2010

Zitat Καταχωρήθηκε αρχικά από Hohojannes Beitrag anzeigen
    Το πρόβλημα, fiancee μου είναι Βραζιλία. Εφαρμόσαμε για θεώρηση του γάμου.

Jonnas
    Γεια σου
    Η γυναίκα μου ταξίδεψε κανονική δύο χρόνια (χωρίς γάμο θεώρησης)
    Αυτή η ένορκη δήλωση που διατυπώθηκε στο γραμματέα στο σπίτι μου, στη γερμανική. Στη συνέχεια τα πάντα στο Εφετείο στάλθηκε και μετά δεν ακόμα δύο εβδομάδες ο γραμματέας και πάλι, ονομάζεται επειδή ήταν και πάλι όλα τα έγγραφα και μόνο στη συνέχεια προχωρήσαμε σε μια συνάντηση. Κάναμε προηγουμένως, αλλά ήδη τα πάντα με θεώρηση γάμος είναι πιο περίπλοκη, γι αυτό το λόγο εμείς ήταν παντρεμένος χωρίς. Αυτές προκύπτουν ούτε πριν ούτε μειονεκτήματα. Η όλη διαδικασία είναι μόνο ευκολότερη και ταχύτερη πάνω από όλα.

Καλή τύχη

Jürgen

6. # 6
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    Απρίλιος 17, 2009
    Τόπος
    Έσσεν, NRW; Αμπρέου e Λίμα, BRA, PE

Για μένα να λήξει τη στιγμή τόσο αυτή EV.
    Έχει μου λίγο στο ΣΟΥΤΙΈΝ με το χέρι που περιλαμβάνει εφαρμόζονται (σύμφωνα με μας Standesbamtin σε τρόφιμα/Βόρειας Ρηνανίας-ΒΕΣΤΦΑΛΊΑΣ), οικογενειακή κατάσταση, δεδομένης πριν από την Βραζιλίας δημόσια. Μπορεί να είναι ο δικηγόρος/συμβολαιογράφος, δική μου ήταν στο προξενείο στο Ρεσίφεπου έχει επεξεργαστεί. Με τον τρόπο στα άλλα έγγραφα ήταν νομιμοποίησε, ένα σύνολο 176RS.
    Ήταν μια πιστοποιημένη αντίγραφο ενός διαβατηρίου που παρέχονται στο Cartorio το με 2 μάρτυρες, επειδή αυτή προηγουμένως τα έγγραφα μέσω ταχυδρομείου μου στείλει (μου sach μόνο, OLG Hamm), τότε το πιστοποιητικό οικογενειακή κατάσταση, ήταν πιστοποιητικό γεννήσεως και Eheurkunde νομιμοποίησε στο προξενείο, (είναι διαζευγμένη) Ditto. Απόφαση διαζυγίου δεν πρέπει να νομιμοποιηθούν.
    Δεν έχει μόνο η θλιβερή δοκιμή A1, τότε κάνει εδώ στο δ ' χωριό PRüfung...
    Σύμφωνα με το Γενικό Προξενείο Βίβλους τώρα όλα στο κουμπί OK.
    Ω Ναι, πρέπει να μεταφράζω ακόμη, όταν ο Plörren εδώ είναι...
    Ζήτησε από τον τρόπο, όποιος ξέρει nen Φτηνές μεταφραστή που έχει εγκριθεί κατά την OLG Hamm;
    Επίσης θα Googled, αλλά ίσως έχει ήδη εμπειρία.

Χαιρετισμός joerch

Σελίδα 1 από 2 12 Το τελευταίοLetzte

Παρόμοια νήματα

1. Εισερχόμενες ασφάλισης
    Από joerch στο φόρουμ των αρχών - Oficial
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταία καταχώρηση: 22. Ιουνίου, 2009. 15: 26
  2. Εισερχόμενες ασφαλιστική κάλυψη
    Από User_16382 στο φόρουμ των αρχών - Oficial
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταία καταχώρηση: 16 Νοεμβρίου 2008, 00: 19
  3. Εξοπλισμός ασφάλισης
    Από Arminius68 κατά τις μετακινήσεις φόρουμ στη Βραζιλία
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταία καταχώρηση: 10 Νοεμβρίου 2008, 17: 56
  4. auslandsaufenthalt τι ασφάλισης; + κ.λπ.
    Από Anonymous με τις συμβουλές insider φόρουμ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταία καταχώρηση: 25 Αυγούστου 2004, 17: 16
  5. Ασφάλιση
    Από Anonymous στο φόρουμ των αρχών - Oficial
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταία καταχώρηση: 6. Ιουνίου 2004. 23: 27

Φόρουμ κανόνες

• Εσείς δεν επιτρέπεται, για να συντάξετε νέα θέματα.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, να ανταποκριθεί στις δημοσιεύσεις.
  • Εσείς δεν επιτρέπεταιΑποστολή συνημμένων.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, για να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας.
  •