Βουητό Ireno.
Πώς να απαντήσω σε δήλωσή σας τώρα
, η τιμολογιακή πολιτική των φορέων discothèque δεν μου αρέσει επίσης καθόλου, αλλά προσωπικά δεν τις τιμές...
Καταργήστε όταν βρίσκομαι στη Στουτγάρδη και, στη συνέχεια, το κόστος τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων μεταξύ 10 και 20 , ώστε να μπορώ να καταλάβω πολύ καλά τη δήλωσή σας.
Ρωτήσατε για ντίσκο και Σαλβαδόρ Δεν υπάρχουν τόσο πολλές νυχτερινά κλαμπ, αυτή είναι ίσως απλώς επειδή ότι το Bahianos μάλλον θα μεταβείτε στο γραμμές όπου παίζεται ζωντανή μουσική ή για συναυλίες, ως εκ τούτου, δεν είναι εύκολο να εκτελέσετε ένα νυχτερινό κέντρο εδώ στο Σαλβαδόρ και να επιβιώσει κατά τη γνώμη μου. Με hip hop, είναι δύσκολο κάτι εδώ, επειδή εδώ, πράγματι, ως επί το πλείστον παγόδα, τσεκούρι και MBP ακούγεται.
Αλλά σε την όλη συνδέσεις που σας καταχωρηθεί σας εδώ, θα βρείτε στην πραγματικότητα πάντοτε τις τιμές.
Συμβουλή μου είναι, να μεταβείτε ζητούν την κανονική είσοδο τιμές στις γραμμές και Απολαύστε την ώρα με Πορτογαλικά (Βραζιλίας) μουσική, σίγουρα θα βρείτε προτιμήσει αυτή. Γραμμές με ζωντανή μουσική έχουν ως επί το πλείστον από ένα χορό δάπεδο, και το κλίμα είναι πολύ καλή στις περισσότερες περιπτώσεις.
Αντικατοπτρίζει πολυάριθμα γεγονότα που δεν αντιτίμου, αλλά μόνο με Πορτογαλικά (Βραζιλίας) μουσική του κόστους.

Πώς να απαντήσω σε δήλωσή σας τώρα
Το θέμα starter