Καλώς ήρθατε στο φόρουμ, για να το κάνει εύκολο Εγγράψου?
  • Σύνδεση:

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ της Βραζιλίας (Ελληνικά).

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ του Web Βραζιλία

... σε όλη τη Βραζιλία σε μια σελίδα

•  » Ερωτήσεις και να βρείτε απαντήσεις
  •  » Φωτογραφίες, να προβάλετε και να ανεβάσετε τα δικά σας
  •  » Διακοπές ή μετανάστευση
  •  » Γράψτε το δικό σας blog
  •  » Βρείτε τη Βραζιλία στη Γερμανία

Σύνδεσμος …simple

Ναι! Θα ήθελα να εγγραφείτε τώρα!

τ.κ.: Για καταχωρημένα μέλη, το φόρουμ είναι ad-free!

Σελίδα 1 από 2 12 Το τελευταίοLetzte
Εμφάνιση 1 έως 6 αποτέλεσμα του 7
Like Tree5Ευχαριστούμε
Τίτλος διαμονής: Γεια σου μαζί! Ζω με συνεργάτης μου (Βραζιλίας) στην καταχωρημένη συντροφική σχέση. Τώρα παίζουμε εδώ και καιρό με την ιδέα να μεταναστεύσουν και συνεπώς και η ερώτησή μου: gleichgechlechtrige γάμος είναι αποδεκτή στη Βραζιλία; Και θα χρησιμοποιείται για τη λήψη άδειας διαμονής, ή καθόλου τίποτα, φέρε μου; Καλύτερες ευχαριστίες για
  1. # 1
    Νέος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    21.02.2012

Standard Άδεια παραμονής

Γεια σου!
    Ζω με συνεργάτης μου (Βραζιλίας) στην καταχωρημένη συντροφική σχέση. Τώρα παίζουμε εδώ και καιρό με την ιδέα να μεταναστεύσουν και συνεπώς και η ερώτησή μου: είναι Βραζιλία gleichgechlechtrige γάμου αποδεκτή; Και θα χρησιμοποιείται για τη λήψη άδειας διαμονής, ή καθόλου τίποτα, φέρε μου;
    Καλύτερες ευχαριστίες για τις απαντήσεις σας

2. # 2
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    20 Απρ 2006

Standard AW: Άδεια παραμονής

Ναι, αυτή αναγνωρίζεται και ο Γερμανός εταίρος παίρνει επίσης την Permanencia. Έχω μια τέτοια περίπτωση η
    Κύκλος των γνωστών. Ό, τι το αλλά στο Βραζιλία τα πάντα τόσο φέρνει καμία ιδέα, νομικό καθεστώς--
    ο φίλος μου δεν τα γνωρίζουν επίσης, επειδή εδώ κατοικείτε.
    Πρωτοπόρος να πω ευχαριστώ.

3. # 3
    Επιβραδυντής
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    20.03.2004
    Τόπος
    Württemberg / Σάο Πάολο

Σχετικά νέα καταχώρηση ιστολογίου (18.11.2011) για τις ανησυχίες σας:

"com ως novas interpretações judiciais em πρόσωπο κάνει Τέμα που homoafetivas uniões χωρίς Brasil, o conceito de Família estendeu-se, englobando no presente στιγμή os casais homoafetivos."
    Dessa nova interpretação surgem reflexos vários importantes. Visto um é reflexos desses ένα possibilidade concessão de κάνετε μόνιμες para Estrangeiros que vivem em του União homoafetiva δεν Brasil του Σάο ou casados em outro País que permita o casamento homoafetivo.""

VISTO ΜΌΝΙΜΗ PARA ESTRANGEIROS HOMOSSEXUAIS POR UNIÃO HOMOAFETIVA COM BRASILEIRO. ¦ Freitas Lins Advogados

Σημείωση είναι:

"οι αιτήσεις για θεώρηση προσωρινής ή μόνιμης θεώρηση ή κατοικία η κατοικία την άδεια για τον εταίρο / εταίρος της της υποθέτει fastened ή ατόμων του ιδίου φύλου συγκατοίκηση (União estável) δεν χειρίζονται από Βραζιλίας διπλωματικών αποστολών στο εξωτερικό και πρέπει να το" Βραζιλία «είναι η μετανάστευση Βραζιλίας Συμβουλίου (CNIg - Conselho Nacional de Imigração), ζήτησε».

http://berlim.Itamaraty.gov.br/de/FA...C3%BChrung.XML
    Τροποποίηση από sfio (21 Φεβρουαρίου 2012 για) 21: 41 (Ωρολόγιο)

4. # 4
    Νέος χρήστης
    Το θέμα starter

Συμμετάσχετε ημερομηνία
    21.02.2012

Zitat Καταχωρήθηκε αρχικά από gemic Beitrag anzeigen
    Ναι, αυτή αναγνωρίζεται και ο Γερμανός εταίρος παίρνει επίσης την Permanencia. Έχω μια τέτοια περίπτωση η
    Κύκλος των γνωστών. Ό, τι το αλλά στο Βραζιλία τα πάντα τόσο φέρνει καμία ιδέα, νομικό καθεστώς--
    ο φίλος μου δεν τα γνωρίζουν επίσης, επειδή εδώ κατοικείτε.
    είναι το ίδιο όπως και στα γερμανικά με schweizern;

5. # 5
    Επιβραδυντής
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    20.03.2004
    Τόπος
    Württemberg / Σάο Πάολο

Αυτό φαίνεται τόσο εύκολο μέχρι στιγμής δεν έχουν.

Πιέστε το πλήκτρο έκθεση της 16 Νοεμβρίου 2011

Φεστιβάλ ΠΑΙΣ παραχωρήσει 1 º visto μόνιμη ομοφυλόφιλου μετά την decisão κάνουν STF sobre União estável

Um é cubano της o primeiro homossexual estrangeiro ένα obter o visto de residência μόνιμη δεν Brasil Após o reconhecimento da União estável pelo Supremo Tribunal Ομοσπονδιακή (STF) e casamento αστικής entre κάνει pessoas κάνει mesmo sexo pelo Superior Tribunal de Justiça (STJ).

Φεστιβάλ ΠΑΙΣ παραχωρήσει 1 º visto μόνιμη ομοφυλόφιλου μετά την decisão να STF sobre União estável - vida - versaoimpressa - Estadão

Φαίνεται λοιπόν δεν είναι κακό για τα δύο σας.
    Καλή τύχη!

Επιπλέον, εξακολουθούν να το μήνυμα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης

ΜπραζίλιαΗ 16/11/2011 (MJ) - A Secretaria Nacional de Justiça Ministério επειδή δικαιοσύνης, por meio do seu Departamento de Estrangeiros, concedeu, ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ primeira vez, residência μόνιμες estrangeiro δεν Brasil, com βάσης μιας casamento entre em parceiros να mesmo sexo. O casal, formado por um brasileiro e cubano, naturalizado espanhol, mora em Araçatuba, εσωτερικών de Σάο Πάολο.

Notcias - Detalhes
    Τροποποίηση από sfio (21 Φεβρουαρίου 2012 για) 23: 07 (Ωρολόγιο)

6. # 6
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    20 Απρ 2006

Αυτό δεν είναι αλήθεια, τους φίλους μου είναι "Παντρεμένος" για πολλά χρόνια, και ο Γερμανός εταίρος έχει ήδη
    για πολλά χρόνια, το Permanencia - δεδομένου ότι ακούω αύριο φορές την ανάκαμψη.

Σελίδα 1 από 2 12 Το τελευταίοLetzte

Φόρουμ κανόνες

• Εσείς δεν επιτρέπεται, για να συντάξετε νέα θέματα.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, να ανταποκριθεί στις δημοσιεύσεις.
  • Εσείς δεν επιτρέπεταιΑποστολή συνημμένων.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, για να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας.
  •