Καλώς ήρθατε στο φόρουμ, για να το κάνει εύκολο Εγγράψου?
  • Σύνδεση:

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ της Βραζιλίας (Ελληνικά).

Καλώς ορίσατε στο φόρουμ του Web Βραζιλία

... σε όλη τη Βραζιλία σε μια σελίδα

•  » Ερωτήσεις και να βρείτε απαντήσεις
  •  » Φωτογραφίες, να προβάλετε και να ανεβάσετε τα δικά σας
  •  » Διακοπές ή μετανάστευση
  •  » Γράψτε το δικό σας blog
  •  » Βρείτε τη Βραζιλία στη Γερμανία

Σύνδεσμος …simple

Ναι! Θα ήθελα να εγγραφείτε τώρα!

τ.κ.: Για καταχωρημένα μέλη, το φόρουμ είναι ad-free!

Σελίδα 1 από 3 123 Το τελευταίοLetzte
Εμφανίζει αποτελέσματα 1 έως 6 του 17
Like Tree3Ευχαριστούμε
Χρήματα ως doppelstastler του de εισαγωγές μετά br: Γεια σου ivh απλώς σχεδιασμό μου μετανάστευση να brasil και θα ήθελα να μάθω, όπως μπορώ να αποκτήσω το καλύτερο μου erdparnisse περίπου 500.000 ευρώ στη Βραζιλία τόσο εγώ βρωμιά μπορούν να αγοράσουν ένα ακινήτων oaar μου und.mir mein.leben.dort.mit.meiner οικογένειας μπορούν να δημιουργηθούν. Δικό μου δύο stastsbuergerschaften srlbst επίσης θα
  1. # 1
    Νέος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    21.02.2012

Beitrag Χρήματα εισαγωγές ως doppelstastler από de να br

Γεια σου ivh απλώς σχεδιασμό μου μετανάστευση να brasil και θα ήθελα να μάθω, Πώς σημαίνει καλύτερη erdparnisse περίπου 500.000 ευρώ Βραζιλία und.MIR λήψη έτσι σας βρωμιά μπορούν να αγοράζουν ένα oaar ακινήτων μου mein.leben.dort.mit.meiner οικογένειας μπορούν να δημιουργηθούν. Δικό μου δύο stastsbuergerschaften srlbst επίσης θα ήθελα να, όπως είναι ένα μικρό μπλοκ στην deutdchland bausparvertraege και vetzinste ότι θα ήταν πολύ κακό για την αποφασιστικότητα και als.kleine.sicherheit είναι sie.ganz και also.wie που έθεσα το nun.am.besten; Θα in.brasil art.von τι χρειάζεται ένα φόρο steuern.kommen επειδή auf.mich παρακαλώ πολύ um.tipps και erfshrungsaustausch

2. # 2
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    20 Απρ 2006

Standard AW: χρήματα εισαγωγές ως doppelstastler από de να br

Στις μου ντοκουμέντα προέρχονται εκτελείται κατευθείαν, αλλά εξακολουθεί να μην ολοκληρωθεί, λίγο ώστε να είναι ένα πράγμα... και
    επίσης, τέλη σε το ποσό, παραμένουν ακόμα άγνωστοι. Μου εκθέσεις φορές.

-τόσο πολύ: σε κάθε περίπτωση, θα ήθελα να ενός μαξιλαριού στη Γερμανία, γνωρίζετε αρχή

3. # 3
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    19.07.2006
    Τόπος
    Belo Horizonte

Oi brasileiroalemao
    Ναι, πράγματι, αντιμετωπίζετε προβλήματα, για να σας περιουσιακών στοιχείων μεταξύ των πολιτών.
    Για τις αγορές ακινήτων, θα τα χρήματα μέσω τραπεζικού εμβάσματος στο λογαριασμό σας στο Βραζιλία ή πρέπει να μεταφέρει σας προγραμματιστής ακινήτων. Για να γίνει αυτό σας πρέπει να αποδείξει τη νόμιμη προέλευση του τα χρήματα, στην περίπτωσή σας κανένα πρόβλημα με ένα πιστοποιητικό της κληρονομικότητας. Σας θα ενοχλήσει νεκρά σας % χωρίς αυτό μπορείτε να το κάνετε, ωστόσο, σχετικά με την τρομακτική παρακμή, η Τράπεζα για την προετοιμασία της 4-7.

Δεν καταλαβαίνω απολύτως ότι με την κατασκευή, τη Τράπεζα είναι ποτέ καλή αμειβόμενη κατά τη φάση της αποταμίευσης και αξίζει τον κόπο μόνο εξαιτίας των φθηνών υποθήκες Αποκτήστε αργότερα από τότε. Είστε ωστόσο δεν στο εξωτερικό, επειδή μπορείτε να ασφαλίσετε ένα δάνειο γερμανική οικοδόμηση της κοινωνίας της κτίριο με την ιδιότητα της Βραζιλίας. Έτσι εξετάσουμε το «χαμηλή ενδιαφέροντος» da ξανά ακριβώς ότι, εάν σας έχουν κληρονομήσει τη συνθήκη. Η προώθηση αυτή ακυρώνεται όταν σχεδιάζετε τη Βραζιλία.

Διαφορετικά, αν θέλετε να verjubeln τα χρήματα στη Βραζιλία, δεν τόσο το "γρήγορα" όσο το δυνατόν, όταν έρχεται σε μία εβδομάδα στην οποία η η πορεία είναι λίγο καλύτερα γιατί τα χρήματα στη Βραζιλία, φέρνει το υψηλότερο επιτόκιο από στη θαν. Δεν πάντα το Ταμείο στη ζωή για τους επόμενους μήνες εκ των προτέρων και εισπράττουν χρήματα 8 τόκους επί του παρόντος για 30 ημέρες, x % ετησίως ήδη μετά από τη φορολογία. Μπορείτε να βρείτε ακόμη περισσότερο.
    Φυσικά υπάρχει πάντα κίνδυνος που συμπτύσσει το πραγματικό χρόνο, αλλά θέλετε να αγοράσετε Ναι σε ακίνητα, τα χρήματα θα παραμείνουν έτσι πρώτη για χρόνια στη Βραζιλία.

Μπορώ ήδη να δω, χρειάζεστε αλλά ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος

Χαιρετισμός
    Tiradentes

4. # 4
    Νέος χρήστης
    Το θέμα starter

Συμμετάσχετε ημερομηνία
    21.02.2012

Zitat Καταχωρήθηκε αρχικά από Tiradentes Beitrag anzeigen
    [...] Προσφορές παρακαλώ το mod trunc.... obrigado,

Έχω μιλήσει σε νήμα με το λογαριασμό στο άλλο μέχρι τώρα μου kenn σταματήσει μόνο poupanca περισσότερα πρέπει να ενημερώνει da πραγματική μου, αλλά είμαι αναμονή τώρα για μου πιστοποιητικό γέννησης από Βραζιλία έτσι διαβιβάζω μου νέα μπορεί να κάνει και λάβετε έτσι ότι can... τόσο πολύ να το πράξει, θα ήθελα πρώτα επίσης ευγνώμων εάν καλέσετε μερικές τράπεζες brasil, μου δίνει καλές συνθήκες ανοίξει επιτέλους ένα λογαριασμό έτσι ώστε ένα cpf επειδή είμαι η πραγματική neuling επίπεδο και το bausparverträge από το 1994 και την εποχή εκείνη ήταν guthabenszins καλύτερα από ό, τι έπραξε darlehenszins μου τους επίσης behalten..... ένα
    Τροποποίηση από Ursinho4711 (22 Φεβρουαρίου 2012 για) 18: 11 (Ωρολόγιο)

5. # 5
    Έμπειρος χρήστης
    Συμμετάσχετε ημερομηνία
    20 Απρ 2006

Tiradentes. Μόνο φορές όπως ανάμεσά μας είπε, διατηρώ μια περίπτωση όπου κληρονομιάς ξαφνικά έφτασε, τώρα το
    Πρόσωπο δεν περιστρέφεται μέσω, έχει αντιληφθεί τι είναι ακόμη αδύνατο, και αυτό το άτομο έχει ήδη, προβλήματα που τους
    προηγουμένως δεν το ξέραμε... όπου και τι να με τόσα χρήματα... ο ίδιος σχετικά με τη δημιουργία, κλπ -
    βοηθούν τα άτομα μόνο με τα έγγραφα και να διατηρήσετε μου, να γνωρίζουμε επίσης δεν θα το άθροισμα αλλά πολλές hundertausend €
    να. Ας δούμε πώς θα στρώσει.

6. # 6
    Νέος χρήστης
    Το θέμα starter

Συμμετάσχετε ημερομηνία
    21.02.2012

Zitat Καταχωρήθηκε αρχικά από gemic Beitrag anzeigen
    Tiradentes. Μόνο φορές όπως ανάμεσά μας είπε, διατηρώ μια περίπτωση όπου κληρονομιάς ξαφνικά έφτασε, τώρα το
    Πρόσωπο δεν περιστρέφεται μέσω, έχει αντιληφθεί τι είναι ακόμη αδύνατο.
    Ήδη κατάλαβα τι δεδομένου ότι έχετε τελικά πήρε μια ευκαιρία η οικογένειά μου έναντι πληρωμής και να ζουν μαζί με τους δεν έχω κανείς στη Γερμανία πιο πραγματικά κανέναν! Εάν μόνο κάποιος θα μπορούσε να πει με τη χρήση πραγματικά μου πολλές εκατοντάδες χιλιάδες έτσι ώστε να μπορώ να συνεχίσω να ζουν ευτυχισμένοι απλώς σε Βραζιλία κατά το υπόλοιπο της οικογένειας που μου μικρές ζουν μου έχει.

ακόμα για τις πληροφορίες για το ανατράφηκα σε φτωχές συνθήκες και μέχρι πριν από ένα χρόνο χρησιμοποίησα μεσοπρόθεσμα εξακολουθούν να μη συμβατικές με τη γυναίκα μου και στις ζωοτροφές, γνωρίζω τα παιδιά μου ήδη ιδίων που χρειάζομαι σπιν, όχι μόνο επειδή δεν λίγα μηδέν περισσότερο σε δηλώσεις μου έχω...

αλλά πέστε μου φορές, σας παρακαλώ τι έχει να κάνει με κατάσταση μου επειδή σας μεταβιβάστηκε από σχεδόν ένα χρόνο και μέχρι σήμερα ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα της πτήση Χριστούγεννα να brasil

Σας πάω για ψόνια κατά την Discounter υπολογίζει τη

Σελίδα 1 από 3 123 Το τελευταίοLetzte

Παρόμοια νήματα

1. εισαγωγή του iphone σαν δώρο
    Από Bärgy σε θέματα χρήματα φόρουμ στο/με τη Βραζιλία
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταία καταχώρηση: 29 Οκτωβρίου 2010, 09: 40
  2. περισσότερο από 90 ημέρες πριν από την Βραζιλίας
    Από ariane στο φόρουμ των αρχών - Oficial
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταία καταχώρηση: 4. Ιουνίου 2007. 17: 47
  3. Ως ένας ελεύθερος στη Βραζιλία;
    Από FranzV στο φόρουμ έργο / οικοτροφείο / μελέτη
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταία καταχώρηση: 28. Δεκεμβρίου 2006, 12: 22

Ετικέτες

Φόρουμ κανόνες

• Εσείς δεν επιτρέπεται, για να συντάξετε νέα θέματα.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, να ανταποκριθεί στις δημοσιεύσεις.
  • Εσείς δεν επιτρέπεταιΑποστολή συνημμένων.
  • Εσείς δεν επιτρέπεται, για να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας.
  •