Hello emberek,
Azóta volt után következő 2-3 évben Brazília lekéréses akar-hoz néz én néhány idő különböző tulajdonságlapok, a házak, Brazíliában, az értékesítési ajánlat. Ez magában foglalja néhány kérdésre talán ki tudja egy vagy másokat, akik megragadt mögött emberek!
Mindenekelőtt van www.x .de. Itt a ház körül Recife felajánlott (Olinda és mindenekelőtt Pau Amarelo)
Én csak ott egy évvel ezelőtt tett nekem az a zokni, a terület nézett, és voltak a nagyon nagy szemek! A fényképek környezeti osztály (körülbelül a házak, azt nem lehet bíró, volt csak mintegy)...., de nagyon szerény!
Mögött egy bizonyos xxxx (D) és felesége (BR)!
Idő Recife egy kicsit valamit a két kérte, és lásd ott, úgy tűnik, hogy nagyon jól ismert két nekem van! (Sajnos nem értelemben pozitív)
Egy másik webhely, hogy én látogat közlő times www.immobras.com.
Itt az objektumok kínálják Brazília-szerte! To this page lehet nem sokat mond, de talán valaki rád?
Vannak részben azonos a Obkekte, mint a másik oldalon!
Kérjük most is próbál eladni a házak nem nekem, ideje, csak az, hogy milyen mértékben találhatók ilyen "alkuszok", hogy egy jó objektum keresztül információt. Szeretnék bérleti elején egyébként első mi majd nézd, de gondolom jó tipp soha nem come rossz időben.
Tehát ha van mit kell írni, a kulcsok a bőr.