helló
19 Utazási műszakilag meglehetősen tapasztalatlan, és hét szeretném a júliusban körülbelül 3-4. Brazília Repüljön egy Internet ismerős meglátogatni, ahol én majd is marad.
Ő tanul-ban Brasilia, családja lakik és 4 júliustól rendelkezik egy hónap nyaralás.
Úgy tudom, hogy én vagyok viszonylag késői kikapcsolása, a foglalás, és mert a gyors kell menni, és én nem vagyok annyira ismert a piacon, azt kérdezem, hogyan én kellene kezelnie, amelyet tippek.
Olcsóbb fliegen.com felsorolja néhány Járatok Hamburg - Párizs--kapcsolatban.São Paulo-Brasilia jó 900 € (mint én figyeltem a néhány héttel ezelőtt, ez még kevésbé volt, úgy tűnik, hogy igen gyorsan igazán).
Kiel közelében élnek, és szeretném kezdeni a Hamburg.
Ez jobban szeret engem a szárazföldi, mert nincs portugálul, és ellentétben Brazília még mindig akar kap közvetlenül a Brasília.
Mert vannak ways-hoz Lisszabon helyesen átrepülési? (Szál), Az optimális lenne, mert azt feltételezni, hogy a Portugália sok angolul beszélnek, és minden bizonnyal egyértelműbb, mint a Párizsi. Repült csak 3-szor, és semmi sem maga óta szervez kellett.
Egyik Repülés Szobafoglalás látszik a leg--bb fontos dolog első, ésszerűen olcsó, hogy megszökik, és majd én kell nekem védőoltásokat stb..
Minden tip a hálás vagyok.![]()

1köszönöm

A témakör starter