Üdvözöljük a fórum-hoz könnyen csinál Regisztráció?
  • Bejelentkezés:

Üdvözöljük a Brazília-fórum (magyar).

Üdvözöljük a Brazília webes fórum

... alatt Brazília lapon

•  » Kérdések és válaszok
  •  » Fénykép megtekintéséhez, és töltse fel saját
  •  » Szabadság, illetve a kivándorlás
  •  » Írja meg a saját blog
  •  » Brazília található Németország

illesztés …simple

igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!

PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!

1. Oldal 2 12 UtolsóLetzte
7 1-Től 6-ig eredményét
Parcella/csomag - ismét: Oi elolvastam én mostanában minden lehetséges hozzájárulásokat és rendeletek küldés ajándékok és a csomagok, mert még szeretnék egy kakukkos óra küldeni São Paulo. Ez néz értéke alatt $100, tehát a megengedett 50 U$ felett. Én most
  1. # 1
    Új felhasználó
    A csatlakozás időpontja
    04.09.2008
    Álláshelyek
    2

Frage Parcella/csomag - ismét

Oi

nekem mostanában által lehetséges hozzájárulást és a rendeletek ajándékok és a csomagok küldése elolvasva, mert még, mint hogy egy kakukkos óra São Paulo szeretné küldeni. Ez néz értéke alatt $100, tehát a megengedett 50 U$ felett. Most vagyok csak bizonytalan hogyan én legjobb helyett, mert nem szeretné, hogy a címzett rendelkezik-e vám megfizetésére. Kell egy ajándék után minden. -A ' nem különösen kemény. Volna nem kimért még, de a becslések szerint körülbelül 3 kg. Valójában hiszem, célszerű küld őket-val DHL-csomag. Kijelentem, hogy a tartalmát, ha tud én megcsal, mert néhány érték? Így csak 50 U$ adja meg, és remélem, én hisz? Vagy jobb meghatározása, a valódi érték és remélem, hogy nem lenne felkeltette a kamat?
    Sajnos nem (még) nem portugál, egyébként én kezelte volna nekem közelebb, itt van gyakran ajánlott vámügyi oldal. Gibts da kakukk órák eredményez???

Kellene más címek két további csomagokat küldjön. Most, van olvas, hogy egy csomag nem biztosított, már egy csomag. Igaz ez? Ive ' alapít Sajnos-a DHL weboldalon közvetlenül nem mi.

Volna ön valaha a Tipp vagy ötlet, Köszönjük, hogy
    Alex

• Reklám

2. # 2
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    2008. Május 14.
    Helye
    Salvador-Bahia
    Álláshelyek
    436

Standard AW: Parcella/csomag - ismét

[...] mert nem akarom, hogy a címzett rendelkezik-e vám megfizetésére. Kell egy ajándék után minden.[...]
    Tudod előtti versteuern annál a vámhivatalnál, mely Németországban már - vagy én vagyok rossz ott?

Kijelentem, hogy a tartalmát, ha tud én megcsal, mert néhány érték? Így csak 50 U$ adja meg, és remélem, én hisz? Vagy jobb meghatározása, a valódi érték és remélem, hogy nem lenne felkeltette a kamat?
    Mint ajándék nyilatkozik, és imádkozzatok, hogy megy keresztül. Rendelkezünk (a rá írt port) kap 18 dobozok, áru eltávolítását. Senki sem készült. Wow.

Kellene más címek két további csomagokat küldjön. Most, van olvas, hogy egy csomag nem biztosított, már egy csomag. Igaz ez? Ive ' alapít Sajnos-a DHL weboldalon közvetlenül nem mi.
    Csomagokat soha nem biztosított. Ezért olcsóbb, és nem mindig érkeznek. -Menti fő.
    Üdvözletek
    -zeta-

3. # 3
    Moderátor
    A csatlakozás időpontja
    12.07.2004
    Helye
    o.f.W.
    Álláshelyek
    1.697

@ zéta:
    Idézet:
    Tudod előtti versteuern annál a vámhivatalnál, mely Németországban már - vagy én vagyok rossz ott?
    Eredetileg kifüggesztett-on the end

Ön Bolondok akkor elég erős - tehát valami van, csak az a fantázia

buggyman

4. # 4
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    2006. Április 20.
    Álláshelyek
    2.710

A postamester általános válaszol: kicsomagolni a kakukkos óra és wrap újság, nyilatkozatot: presente sem valor comercial, kell a csomag "elveszett" - DHL eredeti számla PRäsentieren (BR kívül lehetővé teszi) megtérítésére. MAXI bélyegző külföldön legfeljebb 2 kg küldhet megírásával, körülbelül 30 euró veszteséggel szemben borított, Maxibrief külföldön rendelkezik teljes széle 90 cm hosszúságú, és ez már nagyon nagy mezőben, akkor a. Összeállítani hiszem beszúrása a vámhatóság összeg + 60 %-át adó, 100 E + 60 E + 35 E Porto... hogy érdemes-e?

5. # 5
    Új felhasználó
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    04.09.2008
    Álláshelyek
    2

Thank you ever. Így Németországban már adóköteles nincs, hab, rájöttem, hogy is. A kis csomagok talán küldök levelet, mint Gemic arra utal, hogy így. A választott valami, ami is. Köszönet részére a ötlet!
    Amikor a kakukkos óra ÉN csendes eldöntetlen. Tud küld „Levél ” mint lehetetlen. 35 X 25 x 20 cm-nek oldalán van. I. háború, amely nem a ', nyugati hosszúság boríték. Mit jelent a "Összeg alkalmazására vonatkozó a hüvelyk"? Ha használni? De már gondoltam, hogy amit érdemes.
    Kell hallgatni néha még egy kicsit nekem. Vagyok már mérlegeli, hogy kell lefagy a poszterek, az egyetemen, és remélem, hogy valaki hajózik legyőz melyik tud fog.

Ismét Köszönjük!
    Alex

6. # 6
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    2006. Április 20.
    Álláshelyek
    2.710

Szia - egyértelműen, Maxi betű külföldön "kartondoboz/tett méret" és nincs a boríték. 30 x 30 x 30 cm méretének és súlyának, 2 kg. Zöld vámügyi címke stick rajta: presente sem valor comercial, Cocoo watch angol név, de az közepén keresztül.

1. Oldal 2 12 UtolsóLetzte

Hasonló a szálak

1. São Paulo csomagot
    Által Felixes a fórum közlemény
    Válasz: 4
    Utolsó hozzászólás: 2. Február 2011. 14: 50
  2. parcella
    Által Unregistriert a fórum közlemény
    Válasz: 6
    Utolsó hozzászólás: 5. Május 2009. 01: 54
  3. Pack Umsatzidentnummer
    Által maracaipehawaii a fórum bennfentes tippeket
    Válasz: 6
    Utolsó hozzászólás: 2008. Január 30. 19: 33
  4. Csomag: A vámhatóság információ
    Által Unregistriert a fórum közlemény
    Válasz: 11
    Utolsó hozzászólás: 13. Október 2007. 13: 33
  5. Rio érkező csomagok
    Által mariboe a fórum Travel, Brazília
    Válasz: 2
    Utolsó hozzászólás: 19. 2004 Októberében, 05: 55

Címkék

Fórum szabályok

• Te nem megengedett., új témák írni.
  • Te nem megengedett., hozzászólás válaszolni.
  • Te nem megengedett.Feltölt a mellékleteket.
  • Te nem megengedett., a hozzászólások szerkesztésére.
  •