Oi
nekem mostanában által lehetséges hozzájárulást és a rendeletek ajándékok és a csomagok küldése elolvasva, mert még, mint hogy egy kakukkos óra São Paulo szeretné küldeni. Ez néz értéke alatt $100, tehát a megengedett 50 U$ felett. Most vagyok csak bizonytalan hogyan én legjobb helyett, mert nem szeretné, hogy a címzett rendelkezik-e vám megfizetésére. Kell egy ajándék után minden. -A ' nem különösen kemény. Volna nem kimért még, de a becslések szerint körülbelül 3 kg. Valójában hiszem, célszerű küld őket-val DHL-csomag. Kijelentem, hogy a tartalmát, ha tud én megcsal, mert néhány érték? Így csak 50 U$ adja meg, és remélem, én hisz? Vagy jobb meghatározása, a valódi érték és remélem, hogy nem lenne felkeltette a kamat?
Sajnos nem (még) nem portugál, egyébként én kezelte volna nekem közelebb, itt van gyakran ajánlott vámügyi oldal. Gibts da kakukk órák eredményez???
Kellene más címek két további csomagokat küldjön. Most, van olvas, hogy egy csomag nem biztosított, már egy csomag. Igaz ez? Ive ' alapít Sajnos-a DHL weboldalon közvetlenül nem mi.
Volna ön valaha a Tipp vagy ötlet, Köszönjük, hogy
Alex

A témakör starter