Üdvözöljük a fórum-hoz könnyen csinál Regisztráció?
  • Bejelentkezés:

Üdvözöljük a Brazília-fórum (magyar).

Üdvözöljük a Brazília webes fórum

... alatt Brazília lapon

•  » Kérdések és válaszok
  •  » Fénykép megtekintéséhez, és töltse fel saját
  •  » Szabadság, illetve a kivándorlás
  •  » Írja meg a saját blog
  •  » Brazília található Németország

illesztés …simple

igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!

PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!

1. Oldal 2 12 UtolsóLetzte
9 1-Től 6-ig eredményét
Like Tree1köszönöm
Bejövő biztosítási fedezetet: Hello együtt! A barátnõm meglátogatott engem után Németország jön, mert szeretnék bejövő - egészségbiztosítási őket itt kössön. Hogy az ítélkezési gyakorlat szerint e biztosítási ki kell terjednie legalább az Igen, a lefedettség 30000 EUR. Most az én-m kérdés, ezt az összeget a egészségbiztosítás vagy felelősségbiztosítás vonatkozik? A
  1. # 1
    User_16382
    Vendég

Standard Bejövő biztosítási fedezet

Szia minden együtt!
    Mert a barátnõm meglátogatott engem után Németország jön, szeretném, ha egy Bejövő-Egészségbiztosítás teljes őket itt.
    Hogy az ítélkezési gyakorlat szerint e biztosítási ki kell terjednie legalább az Igen, a lefedettség 30000 EUR.

Most az én-m kérdés, ezt az összeget a egészségbiztosítás vagy felelősségbiztosítás vonatkozik?

Ha a bejövő biztosítás ADACHansemerkur, ELVIA stb., hogy az egészségügyi biztosítási szakasz többnyire az 15000 EUR és a felelősségbiztosítással, majd fel az 1 millió igen.

Vagy már figyelembe milyen da?

• Reklám

2. # 2
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    04.05.2006
    Álláshelyek
    847

Standard AW: Lefedettség bejövő biztosítás

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett AndreasK01 Beitrag anzeigen
    fedezi a lefedettség a legalább 30000 EUR.

Most az én-m kérdés ez az összeg vonatkozik a Egészségbiztosítás vagy a biztosítási kötelezettség?
    Ez vonatkozik, egészségügyi biztosítás, mert az van igen kötelezettségét, brazil, amikor utazik, hogy Európa, mondjuk schengeni ország!

Utazási a legalább 30000 euro, a schengeni térség az egész utazás során érvényes lefedi az orvosi biztosítás.

FORRÁS: Német nagykövetség Brasilia - vízum
    A kötelezettségre biztosítási nem említi a bejegyzés követelményeinek jön van persze a biztosítás ismét eladni, mit mi egy akar nem rendelkeznek.

Egy ilyen kombinált beteg / Hafrpflichtversicherung csak egy úgynevezett kötelezettségvállalási nyilatkozatot biztonságos gyakorlati. De ez teljesen különböző téma újra.

3. # 3
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    04.05.2006
    Álláshelyek
    847

A Bejövő-A Versicherungen ADACHansemerkur, ELVIA, stb a egészségbiztosítási szegmens általában csak legfeljebb 15000 euro igen
    Kétlem, hogy hányszor csak olvasni a szabályok révén mert kisebb EUR 30.000 borítóval-a KKV-on egy INCOMMING vers teszi. nincs értelme van. ADAC Ve4rsicherung esetében is megerősítik EUR 30.000 összege-ebben az évben maga jutott egy az én feleségem, mint Németország esetében. Sajnos teljesen felesleges, mert érkezéskor senki nem érdekelt. Mi együtt meghatározzák, de bizonyosan emlékszik utazott vannak, would you utazott, egyedül kellett volna biztosan egyébként nézett. Siewenigstens kellett volna biztosított bármilyen vészhelyzet esetére, így kellett volna egy orvos.

Ezenkívül az euró 30.000-a schengeni térségen belül utazó valamennyi harmadik országbeli állampolgárok számára nem csak a brazilok, vonatkoznak!

4. # 4
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    10.05.2004
    Helye
    Augsburg
    Álláshelyek
    166

Szia minden együtt!
    Mert a barátnõm meglátogatott engem után Németország jön, szeretném, ha egy Bejövő-Egészségbiztosítás teljes őket itt.
    Hogy az ítélkezési gyakorlat szerint e biztosítási ki kell terjednie legalább az Igen, a lefedettség 30000 EUR.

Most az én-m kérdés, ezt az összeget a egészségbiztosítás vagy felelősségbiztosítás vonatkozik?

Ha a bejövő biztosítás ADACHansemerkur, ELVIA stb., hogy az egészségügyi biztosítási szakasz többnyire az 15000 EUR és a felelősségbiztosítással, majd fel az 1 millió igen.

Vagy már figyelembe milyen da?
    Moin,

a külügyi hivatal némileg eltérő mert az üzenetben Brazília:
    Van szükség külügyi hivatal - én kirándulás, Németország nem vízum. Dolog, hogy kell ne feledje van egyébként?

-> Mindaddig, amíg a barátod csak, hogy látogassa meg jön ő kell nem vízum alkalmaz, és így is kell nincs biztosítás jelen. Ebben a tekintetben is a 30TEURO nem vonatkoznak itt.
    Az előleg, és nem vagyok egy ügyvéd, így ténylegesen valaha fogalmam sincs....

Lesz nem beszélek ki a bejövő biztosítási, ellenkezőleg.

Az én feleségem kész volt csak abban az esetben is először látogatásokat egy bejövő biztosítást. ProVisit volt, és teljesen eleget tettek. Részletesen szolgáltatások

De itt maximális összeg látom, amikor egészségügyi aktuális teljesítményének megadott útvonalától, mi szükséges az akut fájdalom kezelésére. Retread fogak, stb nem fizetett.

A fordulóban kérdés: van-e ténylegesen "kimenő", mint Brazília biztosítási csomagokban ezeket a kockázatokat. Hasonló-hoz mi Nemzetközi egészségügyi biztosítás?

PS: Még mi. Ha a barátnője ÉRINTSE MEG A Lisszabon keresztül érkezik: ahol majd belép a schengeni ország és a bevándorlás kell eltelnie.
    Ő kell majd magyarázni, hogy jön mint egy turista, itt akarat nem dolgozik és Önnek tudnia kell a címet.
    Ez a "Női" küldi vissza, ott Brazília, mert a bevándorlás feltételezni, hogy "akarta Európában munkát".

HaJo Siewer a honlapon van a meghívó levelet.

http://www.hajosiewer.de/wp-content/...sschreiben.PDF

Jogilag nincs értelme van, és azt is helyébe nem a kötelezettségvállalás, akkor kell, amikor a lány belép a következő alkalommal a házasságkötés kitűzött. De ez megnyugtatja rendkívül

Üdvözlőlap

heavyfuel
    Ha szeretné szponzorálás:
    0900 1-MARTIN [árazva, olcsóbb lesz:] [0, 69€/min]
    0900-1-627846 a Képalbum Is

5. # 5
    Felhasználó
    A csatlakozás időpontja
    2008. Július 29.
    Álláshelyek
    98

Teljesen helyesen, mi Heavyfuel mert ír. Ha ő jön Európa mint a turisztikai cruising senki e vagy hogyan biztosított. Hogyan, hol és mi a sövények hit, az Ön számára, így az Ön teljesen maga marad.

6. # 6
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    2007. Május 12.
    Álláshelyek
    233

ellentmond a valami, hogy a másik szálhoz volt írott kapcsolatos követelmények bejegyzés...
    MESSENGER08 mondani, köszönöm.

1. Oldal 2 12 UtolsóLetzte

Hasonló a szálak

1. Bejövő biztosítási nach teljes bejegyzés
    Által User_16382 a hatóságok - Oficial fórum
    Válasz: 1
    Utolsó hozzászólás: 15. 2010 Októberéig, 17: 32
  2. Bejövő biztosítási
    Által joerch a hatóságok - Oficial fórum
    Válasz: 3
    Utolsó hozzászólás: 22. Június 2009. 15: 26
  3. A ADAC Utazási betegbiztosítás (bejövő)
    Által sfio a fórum bennfentes tippeket
    Válasz: 9
    Utolsó hozzászólás: 4. December 2006 11: 42
  4. Bejövő Brazília
    Által Brazil Incoming a fórum Travel, Brazília
    Válasz: 9
    Utolsó hozzászólás: 2006. November 9. 19: 15

Címkék

Fórum szabályok

• Te nem megengedett., új témák írni.
  • Te nem megengedett., hozzászólás válaszolni.
  • Te nem megengedett.Feltölt a mellékleteket.
  • Te nem megengedett., a hozzászólások szerkesztésére.
  •