Nem beszélve a pénzt a tanulás anyag nélkül a BrasilianerIn az elméleti aligha lesz. Sauteuer és a portugál (PT vizsgálati nyelvi beállítás választásakor) még mindig sauteuer. (Még tapasztalt az én feleségem 2002-ben Regensburg).
Üdvözöljük a Brazília webes fórum
... alatt Brazília lapon
illesztés …simple
igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!
PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!
Nem beszélve a pénzt a tanulás anyag nélkül a BrasilianerIn az elméleti aligha lesz. Sauteuer és a portugál (PT vizsgálati nyelvi beállítás választásakor) még mindig sauteuer. (Még tapasztalt az én feleségem 2002-ben Regensburg).
Tudom, hogy sopánkodás, nem mi meg? Is kellett utánzó Rio, minden, a portugál elmélet. Hiba 0 8 perc.
Salvador zabkása, ha szeretne integrálni, akkor tudod is egy kicsit szigorú. Tanulás még ne sérüljenek...
Rio de Janeiro egy piszkos város...
A kritika az volt, hogy első szabad cruising 6 hónap lehet valaki, és majd hirtelen mondja, most a teszt elvégzéséhez szüksége, de. A biztonsági szempont azt nem ismerik fel legalább értelmében. Arra éppen ellenkezőleg, azt hiszem, brazil FS kell jogosítja a soha lovagol Európában. (Tudom ember, aki nem tudta mit jelent a felülről lefelé - nem szórakoztató háromszögek!)
Mivel ad ön... jobb, amely lehetővé teszi ide, a minden értelemben, ha ott make over majd egyik kell előre a a PRteszik a szaporítás, vagy Anglia-ben továbbra is mint egy tanuló (amely valójában még mindig léteznek?)...
Rio de Janeiro egy piszkos város...
Hello Hello
Mert a tanulás, én vagyok nem panaszos is. Természetesen ugyancsak fontos tudni a megfelelő közlekedési szabályokat.Teljesen egyértelmű. De mikor jön majd fog leüljenek első napjától nem az autóban. Alienware Invader vele logikája alapján.
Azt hiszem, akkor egyetértek Millennium.. vagy?
Először is köszönhetően a ana_klaus. Most nonszensz vagy értelemben vett kapcsolatban is biztosan küzdelem. Különösen, értem nem kell lefordítani, mert mi fordítását a vezetői engedélyen? És mi azt használja a rendôr d., ha ő birtokol egy fordítás, de egyébként nem lehetséges, az engedély osztály rendelni?