Én vagyok ma, amikor ránézek a helyi gazdasági fejlődést és a problémák, örülök, hogy a lányom is birtokol a választás-köszönhetően a második brazil polgárság később a Brazília könnyen élni és dolgozni.
A gazdasági és társadalmi fejlődés Közép-Európában és Németországban a háttér meglévő vagy nem létező gazdasági erőforrások mérlegelését követően úgy tűnik, hogy menjen, elsősorban azért, mert Németország nem nyersanyagok és rendelkezik nyersanyag tudás Kínában és Indiában is az Arab Emírségekben magas és mennyiségileg mindenek felett is ilyen fektetett ezen ország gyors és fenntartható lefelé, mi is már nem, hogyan tudom, pontok a közeljövőben jobb globális verseny lehet.
A talán a rendelés és az ivóvízzel és demográfiai kevesebb utód miatt szükséges foglalkozik néhány ponton = kis verseny a megélhetést gyermekeink a jövőben véleményem szerint ebben az országban egy gazdasági alapot biztosító egyetlen tényezői. Ellenkező esetben semmi egy nekem.
Brazília, az elkövetkező kemény, egy óriási potenciállal rendelkezik a különböző fejlesztési, gazdagság, természeti erőforrások, beleértve a gazdag olajkutak és sok ifjúsági és ez tökéletesen túlélte a válságból. A fejlesztési van, mint a aktionkurse pozitív és meredeken felfelé.
Hol és hogyan lehet fejlesztési célból pontosan ma sem tudja megjósolni.
Így egy jó ötlet, vagy még a gyermekeink, ajánlott nyelvileg és kulturálisan is szükségük van, hogy így azok könnyen szükséges eszközök adhatja meg optioneel. későbbi alkalommal Brazíliában a helyi szakmai és kulturális világ.
d.r.

28köszönöm