Üdvözöljük a fórum-hoz könnyen csinál Regisztráció?
  • Bejelentkezés:

Üdvözöljük a Brazília-fórum (magyar).

Üdvözöljük a Brazília webes fórum

... alatt Brazília lapon

•  » Kérdések és válaszok
  •  » Fénykép megtekintéséhez, és töltse fel saját
  •  » Szabadság, illetve a kivándorlás
  •  » Írja meg a saját blog
  •  » Brazília található Németország

illesztés …simple

igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!

PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!

1. Oldal 10 12345 ... UtolsóLetzte
56 1-6. Eredmények megjelenítése
Like Tree28köszönöm
Gyermekek, Németország-ben Brazíliában jövőbeni?: én vagyok ma mikor én megnéz a helyi gazdasági fejlődést és a problémák, örömmel veszi tudomásul, hogy a lányom is köszönhetően a második brazil polgárság lehetősége van-e, később többször Brazíliában könnyen élni és dolgozni. A gazdasági és társadalmi fejlődés Közép-Európában és Németország előtt figyelembe vétele után a
  1. # 1
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Helye
    Bergisch gladbach
    Álláshelyek
    196

Standard Németország-ben Brazíliában gyermekek jövője?

Én vagyok ma, amikor ránézek a helyi gazdasági fejlődést és a problémák, örülök, hogy a lányom is birtokol a választás-köszönhetően a második brazil polgárság később a Brazília könnyen élni és dolgozni.

A gazdasági és társadalmi fejlődés Közép-Európában és Németországban a háttér meglévő vagy nem létező gazdasági erőforrások mérlegelését követően úgy tűnik, hogy menjen, elsősorban azért, mert Németország nem nyersanyagok és rendelkezik nyersanyag tudás Kínában és Indiában is az Arab Emírségekben magas és mennyiségileg mindenek felett is ilyen fektetett ezen ország gyors és fenntartható lefelé, mi is már nem, hogyan tudom, pontok a közeljövőben jobb globális verseny lehet.

A talán a rendelés és az ivóvízzel és demográfiai kevesebb utód miatt szükséges foglalkozik néhány ponton = kis verseny a megélhetést gyermekeink a jövőben véleményem szerint ebben az országban egy gazdasági alapot biztosító egyetlen tényezői. Ellenkező esetben semmi egy nekem.

Brazília, az elkövetkező kemény, egy óriási potenciállal rendelkezik a különböző fejlesztési, gazdagság, természeti erőforrások, beleértve a gazdag olajkutak és sok ifjúsági és ez tökéletesen túlélte a válságból. A fejlesztési van, mint a aktionkurse pozitív és meredeken felfelé.

Hol és hogyan lehet fejlesztési célból pontosan ma sem tudja megjósolni.

Így egy jó ötlet, vagy még a gyermekeink, ajánlott nyelvileg és kulturálisan is szükségük van, hogy így azok könnyen szükséges eszközök adhatja meg optioneel. későbbi alkalommal Brazíliában a helyi szakmai és kulturális világ.

d.r.
    A fiúk és férfiak közötti különbség az ár, a játékok

• Reklám

2. # 2
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    08.03.2009
    Álláshelyek
    1.079

Standard AW: Jövő gyermekek Brazíliából, Németország-ben?

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett Dlugosch Beitrag anzeigen
    ...
    Brazília, az elkövetkező kemény, egy óriási potenciállal rendelkezik a különböző fejlesztési, gazdagság, természeti erőforrások, beleértve a gazdag olajkutak és sok ifjúsági és ez tökéletesen túlélte a válságból. A fejlesztési van, mint a aktionkurse pozitív és meredeken felfelé.
    OLA Dlugosch

Egyetértek meg a legtöbb pontot a majdnem 20 éve, azt mondom, hogy Brazília nem a világ leggazdagabb ország, sajnos a brazilok nem rájött csak még, hogy!

Csak az egyik kell ellent meg.

Sok ifjúsági szép és jó, hozzájárul a szegénység és a jólét nem de csak, mert egy nagy részét a fiatalok által felvetett által hiányzik oktatás.

Is a d sits-on ez eretnekség. Ebben az országban van például gyermekek whining... hiánya, de akik az aránytalanul sok gyermek kap? Pontosan far rétegek képzés, beleértve a Imigranten is, (mi willste alkalommal lehet?) 4. Hartz! (Én Vadder volt már is volt cool). Is, D, sem a BR viseli a jólét, során (és nem a nyugdíj!) azonban biztosítani az elszegényedés és a nyomorúság (és természetesen a szabvány-D és a Br különböző).

Sok ifjúsági jó, ha 1) jól képzett / van 2) is elég legyen és elérhető (nemzeti) munka... különben még ez a AR legjobb tanulmányi/képzési ** Ha nincs munka, van egyszerűen nem csak "szakképzetlen" munkanélküliek, hanem oktatók (mint például a vezetési tanárok taxi a 80-as években és a 90-es évek, a múlt század). De, kétségtelen, a jó oktatás első szilárd alapot.

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett Dlugosch Beitrag anzeigen
    ....
    Így egy jó ötlet, vagy még a gyermekeink, ajánlott nyelvileg és kulturálisan is szükségük van, hogy így azok könnyen szükséges eszközök adhatja meg optioneel. későbbi alkalommal Brazíliában a helyi szakmai és kulturális világ.
    Ha a gyermek van az esély, hogy a nőnek fel legalább kétnyelvű és multikulturális szinte lenne ez a gyermek megfossza bűncselekmény!

Abraços

Frankie
    Módosított frankieb66 (a 8. január-2010) 12: 56 (Óra)
    Ursinho4711 mondani, köszönöm.

3. # 3
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Álláshelyek
    276

Mikor lesz mert amennyire? Véleményem szerint még nem mindig hosszú, hogy Németország "megy a kutyák". A másik kérdés az, aki a Brazília a nyertesek közé, minden bizonnyal nem a "Normalo Brasileiro"? Ma Brazília egy csak katasztrófa, a hétköznapi emberek a napi élet költsége és a gyakorlatilag nem létező egészségbiztosítási rendszer (a Normalo) és elhagyatott iskolarendszer "megöl", úgy, hogy nehéz-hoz tűnj el ott lesz. Akkor utasítsa minden korrupt politikusok mi tekintetében történő első lépésként potenciális fejlesztési, de majd sok lenne többé nem ott...
    Brasil-travel mondani, köszönöm.

4. # 4
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    20.12.2006
    Álláshelyek
    116

Én ezzel csak egyetérteni, hogy. Ha láthatja, hogy milyen jelenleg optimizmus Brazília Van, majd itt igazán rossz, amikor a depresszió hangulat, hogy itt. A rossz dolog, nem rendelkezünk okból megsemmisítésre kerültek, hogy Németországban ilyen depresszió. Ehhez vagyunk minden csak túl jó.Én is csak mindazok, akik érdeklődnek az országban, és még mindig elég fiatal. Ami a legésszerűbb képzés, a legjobb tanulmányok és Brazília ment. Ajtók nyílt ma, mint a felső képzett fiatal meg. Mindig van egy jobb és magasabb életminőség Brazíliában. Én betesz a nagy házat, úszómedence, a hazai munkavállalók magán iskolai iskolázott ember vagy asszony rendes standard dei gyermekek számára. Kifejezetten ez nem jelenti, hogy egyszerűbb Brazíliában. Éppen ellenkezőleg így könnyen mint Németországban nem leosztásonként ő élő.

5. # 5
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    17.12.2005
    Álláshelyek
    1,412

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett Marlon Brando Beitrag anzeigen
    A másik kérdés az, aki a Brazília a nyertesek közé, minden bizonnyal nem a "Normalo Brasileiro"? Ma Brazília egy csak katasztrófa, a hétköznapi emberek a napi élet költsége és a gyakorlatilag nem létező egészségbiztosítási rendszer (a Normalo) és elhagyatott iskolarendszer "megöl", úgy, hogy nehéz-hoz tűnj el ott lesz. Akkor utasítsa minden korrupt politikusok mi tekintetében történő első lépésként potenciális fejlesztési, de majd sok lenne többé nem ott...
    Féltem, hogy Ön újra közhely jön ez tipikus kar Királyság, majd én vált volna őrült újra, de ez alkalommal teljesen jobbra: az abszolút közös ember, aki vezet a szokásos élettartama, a középosztály vagy kísérletek ehhez, ez a réteg, amelyekhez tartoznak, nevezetesen mint a feledésbe merült, a Gringos és észrevételeiket: kell fizetett itt maga sokat, mi selbsvertändlich Németországban, adók, nem láttam újra, munkaszál-leállítási utak, magas autópályadíjakat (SP alig megfizethető!), és sok több. A középosztály, akik kell a lábát a Bill: ahhoz, hogy a teljes Bolsas a szegények nélkül, de az igazán gazdag kiváltságai vagy doe kiváltságok a szegények meglehetősen alacsony jövedelmű, aki valójában soha nem származhatnak semmiért.

6. # 6
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    2009. Október 23.
    Álláshelyek
    484

Mivel a szokásos sztereotípiák a újra felhasználják.

Nyersanyag-vagyon az emberek hozza a többnyire a korrupció és a kis felső-osztály, de nem haszon kiaknázása. Példák: Oroszország, Líbia, Szaúd-Arábia, Kongó … und is Brazília (GEgenbeispiel NOrwegen)

ROhstoff szegénység elősegíti az ismeretek fejlesztése: BRD, japán

BR-brauchts, d, B-vitamin sokkal több

Jobb életszínvonalának is ízlés kérdése. Én volna tartózkodni kell élek SP részére ez ha. Német városok szebb.

De én élő eh mindenkor itt egyszer ott.

És a németek POlitik és ARbeitgebern, hogy könnyen-val EXistenzängsten által kezelhető.
    Módosította a popolado (a 8. január-2010) 11: vagyok (Óra)

1. Oldal 10 12345 ... UtolsóLetzte

Hasonló a szálak

1. Az ország a jövő Brazília.
    Által evaldo az a fórum Emigrációban, Brazília
    Válasz: 78
    Utolsó hozzászólás: 2009. Szeptember 8-án 16: 56
  2. Válasz: 7
    Utolsó hozzászólás: 25. Július 2009. 01: 57
  3. Brazília jobb, mint Németország?
    Által Johann az a fórum Emigrációban, Brazília
    Válasz: 5
    Utolsó hozzászólás: (5) 2005 Októberében, 20: 16

Fórum szabályok

• Te nem megengedett., új témák írni.
  • Te nem megengedett., hozzászólás válaszolni.
  • Te nem megengedett.Feltölt a mellékleteket.
  • Te nem megengedett., a hozzászólások szerkesztésére.
  •