Üdvözöljük a fórum-hoz könnyen csinál Regisztráció?
  • Bejelentkezés:

Üdvözöljük a Brazília-fórum (magyar).

Üdvözöljük a Brazília webes fórum

... alatt Brazília lapon

•  » Kérdések és válaszok
  •  » Fénykép megtekintéséhez, és töltse fel saját
  •  » Szabadság, illetve a kivándorlás
  •  » Írja meg a saját blog
  •  » Brazília található Németország

illesztés …simple

igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!

PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!

Oldal 11-12 ErsteElső ... 789101112 UtolsóLetzte
67 61-66 Eredményeit bemutató
Like Tree6köszönöm
Németországban feleségül: eredetileg kifüggesztett mellett joerch Sajnáljuk, csak nem nézd át. Most @ ciclista segítsen nekem legyen szíves Unclog, hogy...: Miért megváltoztak még az LSTK jövő év? @ brasilmen: és a naptári év döntő, a teljes adó-visszatérítés állapota változik? Most én vagyok teljesen a szél... A félreértés. Amelyek
  1. # 61
    Felhasználó
    A csatlakozás időpontja
    2008. November 20.
    Álláshelyek
    49

Standard AW: Házasodó Németországban

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett joerch Beitrag anzeigen
    Szomorú nem látod által csak. Most segítsen nekem legyen szíves Unclog, hogy...
    @ ciclista: Miért megváltoztak még az LSTK jövő év?
    @ brasilmen: és a naptári év döntő, a teljes adó-visszatérítés állapota változik?
    Most én vagyok teljesen a szél...
    A félreértés. Még a 2009 január 2009, a jövedelem megváltoztatására is megtagadta, még akkor is, ha mi van még mindig kapott házas-ban 2008.

Felső ugorhat: tudta, hogy azokat panaszkodnak, hogy nem volt a házasság Dániában, de akartak volna azok korábbi válás-Portugália PRüfen.

Mint ha azokat is Borulási ez természetesen nem sikerült nekik Dániában érvényes házasság. Mert igen is nem hülye.

• Reklám

2. # 62
    Felhasználó
    A csatlakozás időpontja
    06.08.2004
    Álláshelyek
    66

Is szándékozik a barátom elvenni a sok éve (6 év) in DEutschland júliusban. Ő egyetlen, és soha nem házas volt.

Annak érdekében, hogy Összefoglalva:

-minden dokumentumot (Ledigkeitsbescheinigung stb.) kell a Brazília érintett található (a Cartorio).
    -fordítás, majd a bras elhagyó. Konzulátus, hogy?
    -megy majd Németország, így az egész anyakönyvi hivatal küldés és a dolog történik.

Felejtsük el semmit?

Legjobb köszönet

Andreas

3. # 63
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    2009. Január 13.
    Álláshelyek
    435

Moin!

Gratulálok! Végül egy ki akar-hoz nem 6 nap után feleségül

Ha a Cartorio egy Ledigkeitsbescheinigung, majd ha nem, csinál amit, majd két tanú nyilatkozatot. A bras. Konzulátus fordítások jelent? Nem hiszem, hogy fordítások, óta a bringste is a jelenlegi születési anyakönyvi kivonatának a jövő felé.

Egyébként még bármely dokumentumok hiányoznak az anyakönyvi hivatal d. sikánt óta a program tartozik, ezért kérje, mi pontosan szeretné, hogy. Egy Ledigkeitsbescheinigung gibts, Brazíliában a ténylegesen nem jogalap, néhány Carorios, ha nem olyan valószínűleg Mindazonáltal, majd megáll kipróbálás-hoz magyarázni, hogy a hivatalvezető és Vagylagosan veszi a két tanú nyilatkozatot kell.

Üdvözlőlap
    Jakobo

4. # 64
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    2009. Április 17.
    Helye
    Essen, NRW; MELLTARTÓ/PE Abreu E Lima
    Álláshelyek
    288

Most stop lapos a golyó egyszer.
    Volna ez a novemberben 2010-re az én feleségem a hátunk mögött. Keresés csak a Fred.
    Én ismét jobb jel...

5. # 65
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    2009. Április 17.
    Helye
    Essen, NRW; MELLTARTÓ/PE Abreu E Lima
    Álláshelyek
    288

Így a különböző fórum volt, kellene, de nem számít.
    Csak ne segítségnyújtás:

Azt akartam, hogy írni, de itt a fórumon, de talán segít igen. Igen, végül is konstruktív szál.
    Nekem ez mint lejárt (cutting edge):
    A feleségem, az összes szükséges dokumentumok Brazília hitelesítésére, a Cartorio / legaliesieren hagyja majd a német konzulátus, ugyanezt az eljárást.
    Itt mindent, a OLG Hamm (jövök Észak-Rajna-Vesztfália) jóváhagyott fordító lefordít.
    Mindent a nyilvántartó hivatal a nyilvántartó hivatalt küldeni OLG, visszáru, mindent rendben.
    A tolmács (ha nem jó német beszél ez a vám, miatt a jogi oldalon) regisztrálni a házasság a rendszerleíró adatbázisban.
    Találkozó tett married with a tolmácsok. Tegnap, felesége AB, útlevél, vízgyűjtő tanúsítvány tulajdonosának és esküvő tanúsítvány bejelentett Mrs.
    Az adatok automatikusan átviszi az EMA, akkor már nem beszélnek kivéve, ha az adó kártya módosításáról.

AB nélkül interjú regisztrálása nélkül!
    Enyém egy vízum nélkül jött mindent nincs probléma. kivéve a korlátozott ideig. Az AB nagyon tárgyilagos és az illetékes alkalmazottak (valószínűleg keletkezik az AB), 15 perc múlva voltunk kész. Útlevél fénykép és az utolsó 3 hónap, majd a fizetés ki ismét csütörtökön nincs a tartózkodási engedély első 1 év, de könnyen meghosszabbítható.
    Mi nem szükséges A1, még akkor is ha én beszél egy kevés német.
    Hogy hamarosan a tanfolyamra integráció, amely véget ér, amikor a férfi/nő nem túl hülye, B1-tanúsítvány.

Kiegészítés: A Passport és a fizetés igazolásának AB (de nem szükséges) voltunk most tegnap újra. Kitöltött kérelem, 10 perc múlva a tartózkodási engedély és a munkavállalási engedély, benne a megragadt első 1 év. Integratioskurs indítható (a szelvény, 1 € = óra, 2 évig érvényes), esetleg találjuk idő magunkat, vagy a megszakítás nélkül nem számít.
    Kiterjesztés van 2 több évre a következő évben.
    Így nem félek, hogy tegye, ésszerűen beszélni és vitatkozni, majd vagyok...

6. # 66
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    2006. Április 20.
    Álláshelyek
    2.710

csak egy kicsi, de finom Megjegyzés: az idő (ellenőrzőkártya korábbi kiadása)
    vallás volt kérdezték: mert.... mint nem vallásos templom adó jelzi,
    Itt csak egy kis kereszt - at Kirchenaustritt.... ott hatóság munka és a költségek a
    Azt hiszem, is.

Oldal 11-12 ErsteElső ... 789101112 UtolsóLetzte

Hasonló a szálak

1. Németország házasságokból
    Által Franci a fórum újrafelfedezése
    Válasz: 0
    Utolsó hozzászólás: 2011. Április 6. 08: 12
  2. Németország esküvők, Turista vízum?
    Által Tobi a fórum újrafelfedezése
    Válasz: 4
    Utolsó hozzászólás: (2) 2011 Márciusától 21: 08
  3. Házasodó, Németország
    Által *** a hatóságok - Oficial fórum
    Válasz: 14
    Utolsó hozzászólás: 22. Június 2009. 07: 43
  4. Esküvők, Németország
    Által timbu a hatóságok - Oficial fórum
    Válasz: 1
    Utolsó hozzászólás: 2008. November 30., 21: 27
  5. Brazília - Németországban élő házasság
    Által trödel a hatóságok - Oficial fórum
    Válasz: 16
    Utolsó hozzászólás: 2006. Október 21-én 02: 41

Fórum szabályok

• Te nem megengedett., új témák írni.
  • Te nem megengedett., hozzászólás válaszolni.
  • Te nem megengedett.Feltölt a mellékleteket.
  • Te nem megengedett., a hozzászólások szerkesztésére.
  •