Üdvözöljük a fórum-hoz könnyen csinál Regisztráció?
  • Bejelentkezés:

Üdvözöljük a Brazília-fórum (magyar).

Üdvözöljük a Brazília webes fórum

... alatt Brazília lapon

•  » Kérdések és válaszok
  •  » Fénykép megtekintéséhez, és töltse fel saját
  •  » Szabadság, illetve a kivándorlás
  •  » Írja meg a saját blog
  •  » Brazília található Németország

illesztés …simple

igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!

PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!

12 4. Oldal ErsteElső 12345678 ... UtolsóLetzte
67 19-24. Eredmények megjelenítése
Like Tree4köszönöm
Folyamat probléma munkavállalási engedély Brazília: OLA Pezinho, Federal Office of Administration at hitelesítés nem szükséges az én véleményem. Az lenne, hogy egy Apostille (-Begaubigung), amely nincs szükség, Brazília. A helyi kormány, az egyetem bélyegző időm van iktatott dokumentumok úgy, hogy a bras. Konzulátus, ő a brazil törvényesítés bélyegző felvetette. Végül e bélyegző döntő fontosságú.
  1. # 19
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    első
    Helye
    São Paulo
    Álláshelyek
    1.030

Standard AW: Folyamat támogatást nyújtó munkavállalási engedély Brazília

OLA Pezinho

nincs szükség a Federal Office of Administration hitelesítési azt hiszem. Az lenne, hogy egy Apostille (-Begaubigung), amely a Brazília nincs szükség. A helyi kormány, az egyetem bélyegző időm van iktatott dokumentumok úgy, hogy a bras. Konzulátus, ő a brazil törvényesítés bélyegző felvetette. Végül e bélyegző döntő fontosságú. Így kétség e-mail a bras. Konzultál a konzuli törvény.

A vezetés tanúsítványt a legjobb telt-időpont előtt valószínűleg, ha a vízum, DE az Ön fog felveszi, ezért a időt, tervezése a tavaszi újra vallomást játszanak F. folyamatát Választhat személyesen a rekord, beleértve a hitelesítés az igazságügy-miniszter. Ez majd gyorsabb.

Mint a további Dokuemnet a Depachanten kansst a felkészülés írhat már a CV portugieisischer nyelvet csakúgy, mint egy gyönyörű képviselet természetesen is a portugieisisch, miért a jövőbeni munkáltató szükségszerűen igényeinek meg. Ésszerű túlzás károsíthatja, mint soha nem

Evett a logó

Vincent
    Vincent szerkesztette (körülbelül 2010. szeptember 9.) 18: 19 (Óra)

• Reklám

2. # 20
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    19.07.2006
    Helye
    Belo Horizonte
    Álláshelyek
    2.589

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett Pezinho Beitrag anzeigen
    A fórum olvasni kapcsolatos tartalom igazolása is schonmal. Kell nekem van a konzulátus, legalize őket csak abban az esetben? Mi a jó bizonyítékot, a havi illetmény slip, foglalkoztatási adó nyilatkozata az Inland Revenue?
    Oi Pez
    Tartalom thats v egy másik íz Visto vonatkozó igazolást. Ha az ember kérjen egy szerződés, úgy mint a Richtmeister, egy gép halmozódnak fel, vagy vegyék, majd kell biztosítanunk, hogy ő fizetés az Brazília -A ' nem mint ő fizetés Németországban alacsonyabb. A bérek dömping megelőzésére vonatkozó jog. Ennek érdekében szeretne egy Gehaltsbescheinigung. Mert akkor még egy szerződés a brazil munkáltató is, amely távol esik, az Ön számára. A munkáltató a munkaszerződést köt fizetés stb igen kell benyújtania.

Üdvözlőlap
    Tiradentes

3. # 21
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    18.09.2004
    Álláshelyek
    321

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett Pezinho Beitrag anzeigen
    Oi gente,

Majd a síkban ´s után Brazília. Ott adok a Despachanten iratok az vállalat, amikor a kérelmet benyújtották. Ez majd okoz a fordítás, és remélhetőleg okos szöveg megfogalmazása, oly módon, hogy azt könnyebben döntésével az áttelepítésitábla-Szerkesztőben.
    légy óvatos! Munkavállalási engedély megszerzését követően a vízum MELLTARTÓ lehet kiállítani. Ehhez szüksége, Németország, ahol lehet kapni a vízum nagykövetségen való visszatéréshez.

4. # 22
    Tapasztalt felhasználók
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Helye
    São Paulo
    Álláshelyek
    253

szia.

Köszönjük, hogy a válasz először. Hogy a vízum csak Németországban is kivételezett, is ismert. Fly után újra így Szerencsére én a jelenlegi munkáltatónál Brazília és gyere vissza újra után Németország még az október. November által én még egy kicsit oda-vissza az inga. November projektünk de befejezése, és hogy lehet majd alkalmazni, itt az én-m vízum és December felfedez bizakodó vagyok.

Lesz, így személyesen dokumentumok ki. Mail helyett ez keresztül küldeni nekem.

Sajnos, még mindig nem akkreditált én régi munkáltató által kell. Remélem, hogy én aktuális munkáltató, amely létre, és én aktuális vízum hitelesített írásban használható is az én-m új vízum. Ezt a levelet kell az Áttelepítésitábla-fájlokban. Talán fogadja el.

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett berndm Beitrag anzeigen
    légy óvatos! Munkavállalási engedély megszerzését követően a vízum MELLTARTÓ lehet kiállítani. Ehhez szüksége, Németország, ahol lehet kapni a vízum nagykövetségen való visszatéréshez.
    Evett a logó
    Pezinho

5. # 23
    Tapasztalt felhasználók
    A témakör starter

A csatlakozás időpontja
    28.10.2003
    Helye
    São Paulo
    Álláshelyek
    253

Oi gente,

Itt ismét, egy gyors frissítése. Van saját Arbeitszeugnisses, a kereskedelmi kamara által időközben kapott minősítésére. Korai jövő héten én leszek megyek majd, hogy a konzulátusok és szabadság minden dokumentumot legalize.

Most az Ügynökség adott nekem a elrendezés folyamat Brazília a támogatott, többek között a következő célból:

(1) A atual videó (yyyyy) empregadora deverá solicitar o cancelamento do seu visto de trabalho;
    (2): Assim que o cancelamento a protocolado, VocĂŞ deverá voltar para SEU País de origem;
    (3) A xxxxx iniciará seu processo de visto;
    ....
    ....

Ez most az én-m kérdés e a saját aktuális munkáltató meg kell szakítania a hatályos vízum, vagy e I do Brazil konzulátus Frankfurtban (amely már eredetileg is a vízumot) maguk nem? Egyébként akartam a vízum visszavonása, mert röviddel a 183 napok előtt állni, és volna adóztatni, a Brasiien. Mi a projekt befejezése novemberben. Németországban jelenleg vagyok, és volt (Turista vízum) utazási ténylegesen megy vissza a Brazília körülbelül 1 hét
    Evett a logó
    Pezinho

6. # 24
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    első
    Helye
    São Paulo
    Álláshelyek
    1.030

Moin,

Azt hiszem, hogy mindig a vízum kérelmezett, aki kell majd visszavonására is ez. A brazil konzulátus-en, csak a vízumot. A vízumot kiállító hatóság volt valószínűleg az áttelepítésitábla-Szerkesztőben Ott majd a bemeneti kell végezni a Stonierung

Elegendő "típusalkalmassági vizsgálat" legalizálják brazil nagykövetség, mert a kereskedelmi kamara által? Mi igazolta, mert a kereskedelmi kamara? Az aláírások csoportban a Dokuemnt valószínűleg nem vagy?

Evett

Vincent

12 4. Oldal ErsteElső 12345678 ... UtolsóLetzte

Hasonló a szálak

1. Brazil rekord - ideje, hogy a probléma?
    Által GastimBW a hatóságok - Oficial fórum
    Válasz: 1
    Utolsó hozzászólás: 29 Július 2008. 16: 29
  2. Permanencia folyamat
    Által cerveijera a hatóságok - Oficial fórum
    Válasz: 5
    Utolsó hozzászólás: 11. Július 2008. 01: 45
  3. a határidő után a vízum megadásának házasság?
    Által jana a fórum újrafelfedezése
    Válasz: 2
    Utolsó hozzászólás: (1) Február 2008. 14: 04
  4. Tartózkodási engedély és engedély munka!
    Által dinadea a hatóságok - Oficial fórum
    Válasz: 2
    Utolsó hozzászólás: 2006. Szeptember 17. 21: 24

Fórum szabályok

• Te nem megengedett., új témák írni.
  • Te nem megengedett., hozzászólás válaszolni.
  • Te nem megengedett.Feltölt a mellékleteket.
  • Te nem megengedett., a hozzászólások szerkesztésére.
  •