Szeretné telepíteni nekem az elkövetkező néhány hónapban a kis úszómedence a kertben. Már volt egy alkalmazáskészlet szál, de le van zárva: http://Brasil-Web.de/Forum/29758-SWI...Auswahl-3.html
Probléma:
A parcellán van a meredekség és (a készlet is csak lehetséges terület) hátsó nincs kapcsolat a szennyvízcsatorna. Van egy kis Mauerloch, hogy az esővizet a szomszédos parcellára.
Én most első terv, ötlet-de ca 250x350x60cm egy kis úszómedence (kvázi nagyobb fürdő) megállapítja, hogy egy még több gyakran a kisebb Coberturas. Óta én spar egész erőfeszítés a Bomba/szűrő/klór stb nekem méretét is Az egész dolog, majd a base (közepén a süllyesztett medence és a csatlakoztatott fából készült fedélzet lemezeket a a szélei konkrét) ugyanolyan magas konkrét körülvéve.
Az egyéb ötlet az volt, hogy vásárolni még egy merülő pumpát és használjuk fel a vizet hogyan leállításához Németországban számos teszik kert öntözésére műanyag alkalmazáskészlet vízzel.
Egy fehér véletlenszerűen, hogy mennyi a határ (költség vagy költség stb), mint valami közötti így egyszerű megoldás, és egy folyamatosan töltött készletek a Bomba/szűrők stb?

3köszönöm
Ajánlattal válaszol