Üdvözöljük a fórum-hoz könnyen csinál Regisztráció?
  • Bejelentkezés:

Üdvözöljük a Brazília-fórum (magyar).

Üdvözöljük a Brazília webes fórum

... alatt Brazília lapon

•  » Kérdések és válaszok
  •  » Fénykép megtekintéséhez, és töltse fel saját
  •  » Szabadság, illetve a kivándorlás
  •  » Írja meg a saját blog
  •  » Brazília található Németország

illesztés …simple

igen! Azt szeretném, hogy Regisztráljon most!

PS: Regisztrált tagjai, a fórum a ad ingyenes!

1 / 3 Oldal 123 UtolsóLetzte
14 1-Től 6-ig eredményét
Like Tree3köszönöm
(Kis) A kert pool/swimming pool: akar szeret-hoz felszerel, nekem az elkövetkező néhány hónapban egy kis úszómedence a kertben. Már volt egy alkalmazáskészlet szál, de le van zárva: http://brasil-web.de/forum/29758-swi...auswahl-3.html probléma: a parcellán van a meredekség és (a készlet is csak lehetséges terület) hátsó nincs kapcsolat a szennyvízcsatorna. Az esővíz van
  1. # 1
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    magazin
    Helye
    Belo Horizonte
    Álláshelyek
    436

Standard (Kis) Készlet: úszómedence a kertben

Szeretné telepíteni nekem az elkövetkező néhány hónapban a kis úszómedence a kertben. Már volt egy alkalmazáskészlet szál, de le van zárva: http://Brasil-Web.de/Forum/29758-SWI...Auswahl-3.html

Probléma:
    A parcellán van a meredekség és (a készlet is csak lehetséges terület) hátsó nincs kapcsolat a szennyvízcsatorna. Van egy kis Mauerloch, hogy az esővizet a szomszédos parcellára.

Én most első terv, ötlet-de ca 250x350x60cm egy kis úszómedence (kvázi nagyobb fürdő) megállapítja, hogy egy még több gyakran a kisebb Coberturas. Óta én spar egész erőfeszítés a Bomba/szűrő/klór stb nekem méretét is Az egész dolog, majd a base (közepén a süllyesztett medence és a csatlakoztatott fából készült fedélzet lemezeket a a szélei konkrét) ugyanolyan magas konkrét körülvéve.

Az egyéb ötlet az volt, hogy vásárolni még egy merülő pumpát és használjuk fel a vizet hogyan leállításához Németországban számos teszik kert öntözésére műanyag alkalmazáskészlet vízzel.

Egy fehér véletlenszerűen, hogy mennyi a határ (költség vagy költség stb), mint valami közötti így egyszerű megoldás, és egy folyamatosan töltött készletek a Bomba/szűrők stb?

• Reklám

2. # 2
    Új felhasználó
    A csatlakozás időpontja
    17.12.2006
    Helye
    Világszerte
    Álláshelyek
    26

Standard AW: (Kis) pool/piscina a kertben

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett sefant Beitrag anzeigen
    Szeretné telepíteni nekem az elkövetkező néhány hónapban a kis úszómedence a kertben. Már volt egy alkalmazáskészlet szál, de le van zárva: http://Brasil-Web.de/Forum/29758-SWI...Auswahl-3.html

Probléma:
    A parcellán van a meredekség és (a készlet is csak lehetséges terület) hátsó nincs kapcsolat a szennyvízcsatorna. Van egy kis Mauerloch, hogy az esővizet a szomszédos parcellára.

Én most első terv, ötlet-de ca 250x350x60cm egy kis úszómedence (kvázi nagyobb fürdő) megállapítja, hogy egy még több gyakran a kisebb Coberturas. Óta én spar egész erőfeszítés a Bomba/szűrő/klór stb nekem méretét is Az egész dolog, majd a base (közepén a süllyesztett medence és a csatlakoztatott fából készült fedélzet lemezeket a a szélei konkrét) ugyanolyan magas konkrét körülvéve.

Az egyéb ötlet az volt, hogy vásárolni még egy merülő pumpát és használjuk fel a vizet hogyan leállításához Németországban számos teszik kert öntözésére műanyag alkalmazáskészlet vízzel.

Egy fehér véletlenszerűen, hogy mennyi a határ (költség vagy költség stb), mint valami közötti így egyszerű megoldás, és egy folyamatosan töltött készletek a Bomba/szűrők stb?
    Szia Sefant,

Van egy alkalmazáskészlet, 4 x 8 mtr és 1,20 méter mély.Ca 300Real.Der készletbe havi költségek összege Std.Wenn 4-6 naponta leszűrjük meg a
    nem a make a vizet gyorsan fordít zöld do.
    A legjobb megoldás, nem számít, mit.Fekete azt sugallják, a szép és jó.Mert ha a jel a Wasseramt, a jól vízre kell fizetnie.
    Minden esetben szükség a nagyobb SP.

3. # 3
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    2009. Október 23.
    Álláshelyek
    484

A helyen azt próbálja meg először akár igazán egy alkalmazáskészlet oly gyakran használja, hogy megéri az erőfeszítést. Így vásárolni egy felfújható pool (kb 3, 5 m eaters által), és próbálja ki, költségek nem sokat. Valaha is volt a házban a piscina és ritkán használt, majd a condos, amit talán 1 alkalommal használnak (maximális) hetente, a piscina. Azóta tudom, hogy egy alkalmazáskészlet nem értékű nekem. Gyermekekre vonatkozóan, amelyeket esetleg több érdekes.

Piscina főkiszolgáló 12.000 L - Nautika - Nautika - Americanas.com.br
    Popolado (2011. augusztus 27.) a módosított 09: 24 (Óra)

4. # 4
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    08.03.2009
    Álláshelyek
    1.079

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett steffen1 Beitrag anzeigen
    A legjobb megoldás, nem számít, mit. Fekete azt sugallják, a szép és jó. Mert ha a jel a Wasseramt, a jól vízre kell fizetnie.
    Minden esetben szükség a nagyobb SP.
    Nagy-Tipp!

Még egy tipp volna meg, a @ steffen1: fekete, dolgozik, akkor semmilyen adót kell fizetnie, mindaddig, amíg a "ők" nem fog neked is. Vagy fekete, vagy vagy vagy...

Őszintén: is csak rázzuk kapcsolatos ilyen szakvéleménye mint @ steffen1 vezetője.

Frankie
    Ursinho4711 mondani, köszönöm.

5. # 5
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    2009. Október 23.
    Álláshelyek
    484

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett frankieb66 Beitrag anzeigen
    Nagy-Tipp!
    Ahol éltem olvasni minden egyik condos épít a kutak itatását kert. Után egy, nem kérdezte, egyik talán szokatlan. A 16 m mélységű igényel már sok berendezések. Látszólag teszik, hogy a nem szennyezett víz mélysége a fossa 2 m megfogalmazott. Jól ellenőrzött, amelynek valószínűleg nincs. Mindazonáltal némileg óvatosabb, amikor a piscina használt lenne, vagy kell we chlorinate megállítása jól...

6. # 6
    Tapasztalt felhasználók
    A csatlakozás időpontja
    08.03.2009
    Álláshelyek
    1.079

Zitat Eredetileg kifüggesztett mellett popolado Beitrag anzeigen
    Ahol éltem olvasni minden egyik condos épít a kutak itatását kert. Után egy, nem kérdezte, egyik talán szokatlan. A 16 m mélységű igényel már sok berendezések. Látszólag teszik, hogy a nem szennyezett víz mélysége a fossa 2 m megfogalmazott. Jól ellenőrzött, amelynek valószínűleg nincs. Mindazonáltal némileg óvatosabb, amikor a piscina használt lenne, vagy kell we chlorinate megállítása jól...
    Nem volt a kérdés, hogy egy jól hasznos vagy nem, de a javaslat kapcsolatban történt épít a "fekete" (nélkül engedély). A saját természetesen lehet egy jól egy nagyszerű dolog. De csak elgondolkodtató, egyszer: Ha "Mindenki" nach Lust und jelentős lenne fúrórúdvas vájat sűrűn lakott területen, például a felszín alatti víz szintjét lehetett alacsonyabb, ami súlyos következményekkel járna, például hogy a padló sags ki, stb... És tekintettel a kutak vagy D:... Ez lehet még eső víz használata tartozik neki hivatalosan nem is, mint a WC-a Spülwaaser (Igen, vannak kivételek de akkor csak jóváhagyott).

Szóval: Semmi ellen Wells, de sok tippek, mint a "machs de fekete" ellen. Még akkor is, ha néhány nem akar hisz: Brazília nincs jogi vákuum!

Frankie

1 / 3 Oldal 123 UtolsóLetzte

Hasonló a szálak

1. Kis áthelyezése - zongora
    Által Petri az a fórum Emigrációban, Brazília
    Válasz: 14
    Utolsó hozzászólás: 4Th 2011. január. 19: 58
  2. eladásra kert, Grill Fortaleza-ben medencével gyönyörű villa
    Által Brasileira az Exchange fórum-szállás
    Válasz: 1
    Utolsó hozzászólás: 2010. November 8. 10: 57 am
  3. Eladják vagy átadják a kertben Cabrália Bahia ház
    Által portoseguro1 a fórum-keresés során
    Utolsó hozzászólás: 12. Október 2009, 01: 33
  4. Válasz: 0
    Utolsó hozzászólás: 8. 2004 Júniusában. 11: vagyok
  5. kis mondván...?
    Által Leon2nd a fórum language - Idiomas
    Utolsó hozzászólás: (2) 2004 Júniusában. 15: 25

Fórum szabályok

• Te nem megengedett., új témák írni.
  • Te nem megengedett., hozzászólás válaszolni.
  • Te nem megengedett.Feltölt a mellékleteket.
  • Te nem megengedett., a hozzászólások szerkesztésére.
  •