Hello
Volt, által az 5.2. az 17.2.2012 Brazília. A leszállás során Salvador Azt akartam, hogy a repülőtéren automatákban A kifizetés Mivel én csak éjfél lenne megérkezik, Rio és akartam, hogy nem törekszik az ATM az késői idő.
Nekem van használt készpénz-automatából amennyiben ez volt is Maestro és a Visa kártyát megy. A rejtett PIN bemenet bármely egy üzenetet, amely Maestro kártya nem működik, miután a ch akkor próbált a VISA kártya. 1 Hét később rendelkezik a biztonsági részleg a hitelkártya bank hívott, és megkérdezte, hogy már feloldják ezer reais a különböző bankok TECBAN, Salvador x / Citibank. Ugyanabban az időben vette az én-m tatsächlchen Abuchungen Rio és Igazu helyett hiszem én Bank reagáltak.
Én Visa kártya van zárolása, és kap vissza a pénzt a Bank. Nekem van kockás a Meastrokarte szokásos fiókom, majd online is volt szorgalmas kivont pénzt. A kártya már le is Brazíliában. A tisztázás, hogy én akarat kap a pénzt vissza.
A Automat, semmi sem láttam. Azon a napon a rendőrség rendelkezik sztrájk Salvador...
Megvan nekem extra megjelenítésével naplózott fórum...Mivel gondos, és ha azok idő hab inkább egy bankfiók haladó.
Üdvözlőlap
Alexandra

3köszönöm
Ajánlattal válaszol