ברוכים הבאים לפורום, כדי להפוך קלה להירשם?
  • כניסה:

ברוכים הבאים לפורום ברזיל (עברית).

ברוכים הבאים לפורום של האינטרנט ברזיל

... בכל רחבי ברזיל בדף

•  » לשאול שאלות ולחפש תשובות
  •  » תמונות, להציג ולטעון משלך
  •  » חופשה או הגירה
  •  » לכתוב בלוג משלך
  •  » למצוא את ברזיל גרמניה

הצטרף …simple

כן! אני רוצה להירשם עכשיו!

p.s.: לחברים רשומים, הפורום הוא ללא פרסומות!

עמוד 1 מתוך 2 12 האחרוןLetzte
מציג תוצאות 1-6 של 7
חבילה/חבילת - שוב: אוי קראתי לי לאחרונה על-ידי כל תרומות אפשריות ותקנות כדי לשלוח מתנות וחבילות, כי אני גם רוצה לשלוח שעון קוקייה סאו פאולו. שעון זה יש ערך רק תחת $ 100, כך מעל 50 $ U שהותרו. אני עכשיו
  1. # 1
    משתמש חדש
    פוסטים
    2

Frage חבילה/חבילת - פעם נוספת

אוי

לי לאחרונה על-ידי כל תרומות אפשריות ותקנות לשלוח מתנות וחבילות לקרוא, כי אני אפילו כמו שעון קוקייה כדי סאו פאולו רוצה לשלוח. שעון זה יש ערך רק תחת $ 100, כך מעל 50 $ U שהותרו. עכשיו אני בטוח בדיוק כיצד אני הכי במקום זאת, משום שאני לא רוצה הנמען חייב לשלם מכס. צריך להיות מתנה אחרי הכל. לא קשה במיוחד. יש לא שקלה עדיין, אך ההערכה היא כי כ- 3 ק ג. למעשה, אני חושב שזה עדיף לשלוח אותם עם חבילת DHL. אם אני מכריז את התוכן, יכול אני לרמות מכיוון שחלק ערך? אז רק 50 $ U לציין ומקווה כי אתה מאמין לי? או טוב יותר ניתן לציין הערך האמיתי ואת התקווה כי לא יהיה זה עורר עניין?
    למרבה הצער, איני יכול (עדיין) לא פורטוגזית, אחרת אני ובהשלכות אותי יותר יש כאן לעיתים קרובות דף מנהגים מומלצים. נג דה והתוצאה שעוני קוקייה???

הייתי צריך לשלוח מנות נתונים נוספים שתי כתובות אחרות. כעת, קראתי כי מנה אינו מבוטח, כבר חבילה. זה נכון? כבר נמצא למרבה הצער באתר DHL לא ישירות על מה.

קרה לך פעם תודה לך עצות או רעיונות, שלך
    אלכס

• פרסום

2. # 2
    משתמש מנוסה
    מקום
    סלבדור
    פוסטים
    436

Standard או והאזור: חבילה/חבילת - פעם נוספת

[...] כי אני לא רוצה הנמען חייב לשלם מכס. צריך להיות מתנה אחרי הכל.[...]
    אתה יכול versteuern טרום אילו גרמניה בסביבה במשרדי המכס כבר - או אני טועה יש?

אם אני מכריז את התוכן, יכול אני לרמות מכיוון שחלק ערך? אז רק 50 $ U לציין ומקווה כי אתה מאמין לי? או טוב יותר ניתן לציין הערך האמיתי ואת התקווה כי לא יהיה זה עורר עניין?
    כמתנת להצהיר על ולהתפלל כי הוא עובר. יש לנו 18 קרטונים כמו הסרת סחורות לעבור (בנמל עליו נכתב). אף אחד לא מורכב. וואו.

הייתי צריך לשלוח מנות נתונים נוספים שתי כתובות אחרות. כעת, קראתי כי מנה אינו מבוטח, כבר חבילה. זה נכון? כבר נמצא למרבה הצער באתר DHL לא ישירות על מה.
    מנות מעולם לא מבוטחים. לכן, הם זולים, לא תמיד מגיעים -הוא שומר הראשי.
    ברכות
    -זטא-

3. # 3
    מנחה
    מקום
    o.f.W.
    פוסטים
    1.697

@ זטא:
    הצעת מחיר:
    אתה יכול versteuern טרום אילו גרמניה בסביבה במשרדי המכס כבר - או אני טועה יש?
    במקור פורסם בסוף

אתה הטיפשים לך בצורה עוצמתית למדי - כך משהו היא הפנטזיה שלך

buggyman

4. # 4
    משתמש מנוסה
    פוסטים
    2.710

התגובה הכללית לרשימת תפוצה: ביטול אריזה של שעון קוקייה וגלישת בעיתון, ההצהרה: סאם presente-למרכז המסחרי של ולור, יש החבילה "אובדן" - החשבונית המקורית של DHL יחסי ציבורäsentieren עבור החזר (BR מחוץ אפשר). מקסי חותמת בחו ל עד 2 ק ג לשלוח על-ידי כתיבת, הן אחר מכוסה 30 אירו מפני אובדן, Maxibrief בחו ל בעלת אורך קצה סה כ 90 ס מזהו כבר תיבה גדולה מאוד. Dran חושב, להוסיף סכום של מכס + 60% מס, 100 E + 60 E + 35 במי פורטו... האם כדאי?

5. # 5
    משתמש חדש
    כותב הנושא

פוסטים
    2

תודה לך אי פעם. בגרמניה כבר במס אז לא מצאתי כי גם hab. כנראה שאשלח את המנות קטנות כמו מכתב, ככל Gemic מציע אשר. נבחר למשהו שמוביל גם. תודה על הרעיון!
    כאשר שעון קוקייה אני ובישירות. אני יכול לשלוח את הבלתי אפשרי כאות'. בעל צלעות של 35 x 25 x 20 ס מ. אני מלחמה אשר לא 'n מעטפה. מה זאת אומרת עם 'כמות להעסיק עבור בגודל אינץ'? היכן ניתן להשתמש? אבל חשבתי כבר, האם כדאי לבקר בו.
    עליך להקשיב לפעמים עדיין קצת אותי. אני כבר שוקלת אם אני צריך לתלות פוסטרים באוניברסיטה ומקווה כי מישהו טסה למטה אשר שניתן לקחת אותם.

תודה שוב!
    אלכס

6. # 6
    משתמש מנוסה
    פוסטים
    2.710

היי - בבירור, האות מקסי בחו ל הוא "עשה/קרטון בגודל" לא מעטפה. 30 x 30 x 30 ס מ בגודל ובמשקל של 2 ק ג. המכס ירוק תווית מקל עליו: comercial ולור סאם presente, Cocoo-צפייה כמו השם של אנגלית, אך דרך האמצע.