ברוכים הבאים לפורום, כדי להפוך קלה להירשם?
  • כניסה:

ברוכים הבאים לפורום ברזיל (עברית).

ברוכים הבאים לפורום של האינטרנט ברזיל

... בכל רחבי ברזיל בדף

•  » לשאול שאלות ולחפש תשובות
  •  » תמונות, להציג ולטעון משלך
  •  » חופשה או הגירה
  •  » לכתוב בלוג משלך
  •  » למצוא את ברזיל גרמניה

הצטרף …simple

כן! אני רוצה להירשם עכשיו!

p.s.: לחברים רשומים, הפורום הוא ללא פרסומות!

עמוד 1 מתוך 4 1234 האחרוןLetzte
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 11
רוח הקודש: ####### דואר פתיחת עריכה ###### SGs יכולה להיות eigesehen בפגישה. לחץ כאן #.
  1. # 1
    משתמש מנוסה
    פוסטים
    750

Standard רוח הקודש

####### עריכה ######
    SGs פתיחת דואר יכול להיות eigesehen בפגישה.
    לחץ כאן
    ################
    שונה על-ידי Ursinho4711 (7 בדצמבר 2008 כדי) 14: 08 (שעון)

• פרסום

2. # 2
    מנחה
    מקום
    בלו הוריזונטה
    פוסטים
    1,633

Standard או והאזור: רוח הקודש

אוי SG,

באפשרותך לשמור אותך דומינגוס מרטינס. מספר ק מ עוד יותר כדי להגיע אל הפארק מאוד מעניין "Pedra Azul". אך היזהר! זהו מה אוהבי הטבע. כתבתי את שאר מכם כבר בדואר, אך עבור אלה המעוניינים לפעמים לנסוע ES חביב ממש כאן שוב את התוכן של אזור דוא ל SG:

בהחלט ON-נושא!

היי SG,.

ב וילה וליה אתה צריך להתאים בהכרח קוסטה ב דה פראיה. יש החוף מתרחש במהלך היום, ישנם Baracas רבים ויש גם בערב יש מסיבות רחוב וחיי רבים Vila Velhas. על הכביש הראשי לכיוון "Rodovia do Sol" גם כמה למחסן מחול (מכל הסוגים) ממוקמים. נשארנו לי לצערי לעולם ב VV, ולכן אני בעצמי רוצה לסגת עם המלצות לינה.

קרשים Vila Velhas ממוקם על הצד הפונה לעבר רחוק מן הים. יש לך מוניטין מאוד מסוכן. אני עצמי הייתי בו יש אף פעם לא, פגש אך כבר אנשים באים משם ולחיות שם גם. בכל החדרים יש לי ביאת להפוך רק שלב. זה עשוי להיות לפטפט הרגילים, אך מעל לכל אינץ ויטוריה וילה ואלה היא לעיתים קרובות מאוד לקרוא אודות נמצאו מתים, בעיקר מן המקום סמים.

בהחלט, יש פעמים המסע מאמן מעל 3. לאחר ויטוריה, גשר. זוהי פשוט מבריק. תצוגה סופר מעל מפרץ ויטוריה. כאשר אתה עולים על המנזר לבן המוזר הזה ב VV, יש לך השקפה דומה.

יש הרבה ב גוארפארי מלונות ו פואוזדש. בטוח יש הביט Googlesuchseiten הרלוונטי. הבית הטוב ביותר בכיכר נמצא פורטו לעשות סול, ישירות על סלע בקצה הימני של החוף המתוירים ביותר "פראיה אל מורו". זה יקר מאוד (בערך 150 $ R חדר יחיד). חוף זה הוא מאוד פופולרי. שם, קרשים שופכים ביטול אוטובוס אנשים זמן VV, ויטוריה-WE. לגבי החוף של "פראיה דה Setiba" מחוץ למרכז העיר של Guaraparis.

ואני מאמין כי אתה בעצמך יכול להצטרף WG אפילו גוארפארי, שביצעת קודם לכן ברורה ב- VV. אנשים רבים VV או ויטוריה יש Strandaptos גוארפארי, ולך יש WE לחגוג.

יש גם פואוזדה קטנה השתמשה צוות הצילום שלנו. דיאמנצ'ינה והוא די חבוי בשורה השנייה מהחוף. מסעדות טובות עם מוסיקה חיה WE צודקים בקרבת מקום. דצמבר-ינואר, הצגות שהופעל על החוף, גובה הם גם טובה מאוד גוארפארי הבנויות 40 (ישנם כ-60 מגורי, מ- 01 60 ממוספרים... וכן פגישה מקום מתאים). Gibt’s מוסיקה טובה גם ב- barrack 16!

גם קרוב מאוד מהבנויות 40 (הצד השני) gibt’s פגודה Bude עבד בימים ו' ושבת. הייתי שם כמה פעמים. לאחר מכן אמנים מקומיים של פאנק מתרחשות בדרך כלל לאחר הפגודה הרשמי עגול. הכל מאוד פופולרי, אך מרתק במיוחד. נשים יפות הן שם, אך במקום זאת בקיצור האספקה. לי נא לא לשאול למה...

אם עליכם ללכת WE כדי גוארפארי, בקש בהכרח על כך הצריף דאנס 'תירס' ב- Meaipe. תמיד לעזאזל קורה שם והוא יכול לחסוך לכם בקושי מעל נשים יפות. זה מתאים יש כנראה בסביבות 5000 אנשים. הקהל הוא מעורב מאוד. הייתי אומר מעמד הביניים מהערך VV בהתאם האורח $ R 40. אבל כדאי.

ב- Meaipe, יש גם כמה מקומות לינה, חוף קטן יפה (על מנת שלנו החדש מתקן!), מוקקה הטוב ביותר של ברזיל!

הערך המומלץ הוא במלון Curuca (בערך $ R 80), הוא חדש, חדרים נקיים ומרווחים.

באפשרותך לראות
    במעמדות הנמוכים.

3. # 3
    משתמש מנוסה
    מקום
    בלו הוריזונטה
    פוסטים
    2.594

Zitat פורסם במקור על ידי Hebinho Beitrag anzeigen

אם זה היה הנושא שלך ולאחר מכן עליך לקרוא פרי Rhodan, כי מאז "ES" מתגלה במקום 200 נקודות!
    אוי Hebi
    לרוע המזל אשר הראו עצמם להקה של 20 או 21 (הנודד), היכן המקלחת היה שם, שמעתי על הלהקה 1200.

@ SG
    כאשר הבעיה שלך היא פשוטה, כי (למעט הכנת קריסה) מעופף כזה מערב dir Pousada באינטרנט, ניתן בדרך שלך כדי למצוא טוב מספיק portugisisch סביבך. איפה היא קלה וזולה, תוכל לברר במהירות רבה מדי, ויטוריה העיירה ja דרום עם כל יתרונות וחסרונות.

היה לנו אתר בנייה מאז למעלה מ- 2 שנים, מאז שהייתי שם gezwungenerweise 50 פעמים. אפילו יש הבנתי אותי מאז 96 מכן כמו newbie.
    נשיפה ב נר יציאה כדי finden... dazu עליך אין מומחיות. הצידה ישנן מטרות טובות יותר ברזיל כמו ויטוריה. אל החוף ב מפרץ מדרום אל עפרה טוען הצבע עד איליה באי לתת דגים קטנים אלה ב- Haanröhre...

ברכה
    צ'יראדנצ'יס

להתקשר ב לך כאשר אני בחזרה הביתה בגרמניה.

4. # 4
    User_11889
    אורח

Nope, אז אם נמנעת, החופים שמדרום ויטוריה (וילה וליה ודרום) יש הקסם ועל איכות Sete בדרום צרפת (רק Fanzosen יש יש טוב יותר של טיפול בשפכים!).

הסיכון של המפגש, עברו של ES-טבע היא pre-eminently הגדול, ביחס את "chumbatórios", שהן כמובן ב אגד של ויטוריה konzentiert.

@ צ'יראדנצ'יס:
    אם אתה זקוק 1,000 הנותרים, לתת הודעה, אז שיהיה לך חבילה PDF. אם אני יוצא-לאסה תמונות השער, זה אפילו "יחסית בהישג יד"!

5. # 5
    מנחה
    מקום
    ריו/חבל הסאר / שוואביה
    פוסטים
    4.390

. to הסודות של ויקטוריה מצאתי רק קישור:

לחץ עלי
    ריו דה ז'נירו היא עיר מלוכלך...

6. # 6
    User_11889
    אורח

כיצד?
    נפלאות חדשות, חזייה? שוב, זהו מצב שונה לחלוטין!

כפי צ'יראדנצ'יס יכול להגיד אבל באמת מה נקה, ועלינו, אשר מגיע מהפינה!

תגים

חוקי הפורום

• זהו אתה אסור, לכתוב ערכות נושא חדשות.
  • זהו אתה אסור, להגיב על הודעות.
  • זהו אתה אסורלהעלות קבצים מצורפים.
  • זהו אתה אסור, כדי לערוך את הודעותיך.
  •