ברוכים הבאים לפורום, כדי להפוך קלה להירשם?
  • כניסה:

ברוכים הבאים לפורום ברזיל (עברית).

ברוכים הבאים לפורום של האינטרנט ברזיל

... בכל רחבי ברזיל בדף

•  » לשאול שאלות ולחפש תשובות
  •  » תמונות, להציג ולטעון משלך
  •  » חופשה או הגירה
  •  » לכתוב בלוג משלך
  •  » למצוא את ברזיל גרמניה

הצטרף …simple

כן! אני רוצה להירשם עכשיו!

p.s.: לחברים רשומים, הפורום הוא ללא פרסומות!

דף 4 מתוך 12 Ersteהראשונה 12345678 ... האחרוןLetzte
הצג תוצאות 19 עד 24 מתוך 16
Like Tree4תודה
אישור עבודה בעיה תהליך ברזיל: עולא Pezinho, האימות ב- Office מנהל הפדרלי אינו נדרש לדעתי. זה יהיה אפוסטיל (-Begaubigung), אשר אינו נדרש עבור ברזיל. הזמן שלי, החותמת של השלטון המקומי האוניברסיטה יש הגיש מסמכים כך חזיות. הקונסוליה חותמת לגליזציה הברזילאי שלו מופעל. בסופו של דבר, חותמת זו היא חיונית.
  1. # 19
    משתמש מנוסה
    מקום
    סאו פאולו
    פוסטים
    1.030

Standard או והאזור: תהליך מתן אישור עבודה ברזיל

עולא Pezinho,

לא נדרש האימות ב- Office מנהל הפדרלי לדעתי. זה יהיה אפוסטיל (-Begaubigung), עבור ברזיל אינה נדרשת. הזמן שלי, החותמת של השלטון המקומי האוניברסיטה יש הגיש מסמכים כך חזיות. הקונסוליה חותמת לגליזציה הברזילאי שלו מופעל. בסופו של דבר, חותמת זו היא חיונית. אז ספק דואר אלקטרוני את חזיות. התייעץ עם המעשה הקונסולרית.

האישור המנהיגות שלך חלפו במיטבה-לפני תאריך כנראה, אם אתה אתה שלך ויזה דה יקלוט, לכן הזמן שלך תכנון לקראת האביב שוב עדותו לשחק בתהליך של פ. באפשרותך לבחור באופן אישי רשומת האימות כולל הוא שר המשפטים. היא מהירה יותר לאחר מכן.

כהכנה Dokuemnet נוספת עבור Depachanten kansst אתה כותב כבר קורות חיים בשפה portugieisischer, כמו גם ייצוג יפה וכמובן גם ב- portugieisisch, מדוע המעסיק בעתיד בהכרח מחייב אותך. הגזמה סביר יכול להזיק כמו מעולם לא

אכל לוגו

וינסנט
    בעריכת וינסנט (בסביבות 9 ספטמבר 2010) 18: 19 (שעון)

• פרסום

2. # 20
    משתמש מנוסה
    מקום
    בלו הוריזונטה
    פוסטים
    2.594

Zitat פורסם במקור על ידי Pezinho Beitrag anzeigen
    נקרא בפורום גם schonmal אודות הגהה של תוכן. יש לי יש בקונסוליה בהכרעה אותם למקרה? מה זה הוכחה טובה אחת לחודש תלוש משכורת אחרון, תעסוקה הצהרת המס לפי ההכנסה אל פנים הארץ?
    אוי Pez
    עם הוכחת תוכן זה v עבור טעם אחר של Visto. אם יש לנו לבקש גבר חוזה כך כמו Richtmeister, מכשיר כדי לבנות או כדי לנקוט, לאחר מכן אנו עליך להבטיח שהמשכורת שלו ב ברזיל הוא לא נמוך יותר כמו שהמשכורת שלו בגרמניה. חוק למניעת השלכת שכר. לשם כך, אתם רוצים של Gehaltsbescheinigung. כי יהיה לך אפילו על חוזה עם המעסיק ברזילאי, שנופל משם עבורך. המעסיק חייב להגיש כן שלך חוזה ההעסקה עם משכורת ועוד.

ברכה
    צ'יראדנצ'יס

3. # 21
    משתמש מנוסה
    פוסטים
    321

Zitat פורסם במקור על ידי Pezinho Beitrag anzeigen
    אוי gente,

לאחר מכן ´s במישור ברזיל. שם אתן Despachanten את המסמכים התומכים החברה בעת הגשת הבקשה. זה לגרום את התרגום, בתקווה לנסח טקסט חכם כך שאין בה בקלות רבה יותר את MTE עם החלטתו.
    תיזהר! ניתן להנפיק ויזה לאחר קבלת היתר עבודה בחזייה. כדי לעשות זאת עליך לחזור לגרמניה, שם תוכל לקבל את הויזה בשגרירות.

4. # 22
    משתמש מנוסה
    כותב הנושא

מקום
    סאו פאולו
    פוסטים
    253

היי.

תודה עבור תשובתך תחילה. ידוע גם כי אפשר לקחת את ויזה רק בגרמניה. לטוס שוב לאחר אז למרבה המזל עבור המעביד הנוכחי שלי ברזיל בוא חזרה שוב לאחר גרמניה גם בחודש אוקטובר. על-ידי בנובמבר אני עדיין קצת הלוך ושוב המטוטלת. בנובמבר, הפרוייקט שלנו אך להשלים ואני תקווה כי אני יכול להגיש בקשה עבור אזור ויזה כאן ואז לקלוט בחודש דצמבר.

יהיה ביטול המסמכים שלי כל כך אישי. הוא שלח לי דרך דואר במקום זאת.

למרבה הצער, עדיין יש לי למטפל/ת מומחה לא אהיה על-ידי המעביד הישן שלי. אני מקווה כי הכתיבה של המעביד הנוכחי שלי, אשר היה נוצר, מוסמך לקבלת ויזה הנוכחי שלי יכול לשמש גם עבור אזור ויזה חדשה. מכתב זה אמורים להיות קבצים MTE. אולי אתה מקבל.

Zitat פורסם במקור על ידי berndm Beitrag anzeigen
    תיזהר! ניתן להנפיק ויזה לאחר קבלת היתר עבודה בחזייה. כדי לעשות זאת עליך לחזור לגרמניה, שם תוכל לקבל את הויזה בשגרירות.
    אכל לוגו
    Pezinho

5. # 23
    משתמש מנוסה
    כותב הנושא

מקום
    סאו פאולו
    פוסטים
    253

אוי gente,

כאן שוב, עדכון מהיר. יש את האישור שלי Arbeitszeugnisses התקבל בינתיים על ידי לשכת המסחר. בתחילת שבוע הבא אני להיות עומד לאחר מכן הקונסוליה, השאר בהכרעה לי כל המסמכים.

כעת הסוכנות שנתן לי את תהליך סידור ברזיל נתמכות, לרבות האפשרויות הבאות עד הסוף:

(1) Cancelamento o atual empregadora (yyyyy) solicitar deverá לעשות סאו visto de trabalho;
    (2): Cancelamento o que Assim עבור protocolado, voltar deverá המקומיים פארה Origem דה סאו פאיס;
    (3) כאשר xxxxx iniciará סאו processo de visto;
    ....
    ....

זהו עכשיו השאלה שלי היא האם המעביד הנוכחי שלי עליך לבטל אשרת הנוכחית, או אם אני יכול לעשות לא עצמם הקונסוליה ברזילאי ב פרנקפורט (אשר והנפקת במקור גם את הויזה)? בכל מקרה, רציתי לבטל את אשרת כי מעמד זמן קצר לפני 183 הימים, Brasiien של taxed. השלמת הפרוייקט שלנו בנובמבר. אני כרגע בגרמניה, היה בעצם מתכוון לנסוע (ויזת תייר) 1 שבוע חזרה אל ברזיל
    אכל לוגו
    Pezinho

6. # 24
    משתמש מנוסה
    מקום
    סאו פאולו
    פוסטים
    1.030

Moin,

אני חושב כי תמיד מי לקבלת הויזה חייב לאחר מכן גם תקפים זה. הקונסוליה ברזילאי ב- en הוציא רק הויזה. ויזה רשות מנפיקה היה כנראה MTE שם, לאחר מכן הקלט חייבים להיות אל Stonierung

די "אישור" לשכת המסחר כדי legalise שגרירות ברזיל בישראל כיוון? מה יש מוסמך מכיוון לשכת המסחר? החתימות תחת Dokuemnt כנראה לא או?

אכל

וינסנט