ברוכים הבאים לפורום, כדי להפוך קלה להירשם?
  • כניסה:

ברוכים הבאים לפורום ברזיל (עברית).

ברוכים הבאים לפורום של האינטרנט ברזיל

... בכל רחבי ברזיל בדף

•  » לשאול שאלות ולחפש תשובות
  •  » תמונות, להציג ולטעון משלך
  •  » חופשה או הגירה
  •  » לכתוב בלוג משלך
  •  » למצוא את ברזיל גרמניה

הצטרף …simple

כן! אני רוצה להירשם עכשיו!

p.s.: לחברים רשומים, הפורום הוא ללא פרסומות!

ערך: תמיכה למשפחות

1. נאספו
    Christian.Thiessen
    נוסף בתאריך
    אוגוסט 26, 2009 10:57

פרסום

תמיכה מזוהים על-ידי קרובי משפחה מחו על ידי רשויות המס צריכים להתקיים תנאים מסוימים.

2006
    -------

2007

הרבה תשתנה עבור 2007. Wirds דה אז מורכבת יותר (אפילו). ניכוי תחזוקה הקצבה נפשות בחו ל לדברי כהגדרתה בסעיף 33 של גרמניה
    על-ידי האות 09.02.2006 (הרביעי C 4 S 2285 – 5 / 06, BStBl אני ארצות הברית 2006, 217) משרד האוצר הפדרלי נקט עמדה באופן נרחב כדי מס חשבון עבור תחזוקה הקצבה נפשות בחו ל. יהיה ניתן להחיל הוראות האות BMF מהעירייה מ 2007 רגל. BMF סמכותי בעבר לכתוב את 15.09.1997 (BStBl אני ארצות הברית 1997, 826) הוא 2006 ממשיכים לחול עד תום VZ. האישור תחזוקה בטופס הקודם יורד משם. במקום זאת, תחזוקה ארבעה צדדים, דו-לשוני הצהרה, מודל עבורו מצורף מכתב BMF כקובץ מצורף כדי להפוך היא על-ידי האדם במס עבור כל אדם נתמכים. הוא תנאי מקדים הנסיגה של התחזוקה. הראשונה עמוד הצהרת התחזוקה היא לספק מידע אישי לאדם נתמכים. מידע זה חייב להיות מאושר על-ידי הקהילה הזרה / נפסקת. ניתן ליצור את הכרזת התחזוקה ב המוקדם ביותר בתחילת 2008. עד אז, גם טפסים דו-לשוני זמינים. התיקון רשמית משמעותית נוספת היא כי אישור הנמען על משלוח כסף מזומן יש להנפיק בעתיד עבור כל כמות הכסף. היא יונפק כל צעד אחר צעד נגד מסירות של כסף על-ידי הנמען. הוציא retrospectively או מסוכם אישורי נמענים אינם עוד להכיר. העברת מזומנים על ידי צדדים שלישיים הוא מס recognised רק במקרים חריגים (משבר). השינויים מהעירייה שהצביע שלך בני מאמינים צריכים בשלב מוקדם. עם זאת, החובה בעיה קבלות של הנמען אינה במקרים של נשיאת מזומנים על האירוע של אשתו חי בחו ל heimfahrten משפחה של עד 4-(ההנחיה של ראיות: מתקרבים שכר חודשי ברוטו לכל כונן הבית). ההנחיה של ראיות לא חלה עם זאת אם רק הילדים או ההורים גרים בחו ל.