Forum, kolay yapmak hoş geldiniz Kayıt?
  • Giriş:

Brezilya Forum (Türkçe) hoş geldiniz.

Brezilya Web Forum Hoşgeldiniz

... Brezilya bir sayfada

•  » Soru sormak ve cevap bulmak
  •  » Fotoğrafları görüntülemek ve kendi upload
  •  » Tatil veya göç
  •  » Kendi blog yazmak
  •  » Almanya'da Brezilya bulmak

…Simple katılın

Evet! Şimdi kaydetmek ister misiniz!

Not: kayıtlı üyeler için Forum reklam ücretsiz!

Sayfa 4 / 12 Ersteİlk 12345678 ... SonLetzte
Sonuçlar 19-24 67
Like Tree4Teşekkür ederiz
İşlem sorunu çalışma izni Brezilya: Bence ola Pezinho, Federal büro yönetimi kimlik doğrulama gerekli değildir. O-cekti var olmak bir Apostille (-Begaubigung), Brezilya için gerekli değildir. Zaman damgası üniversiteye yerel hükümet belgeleri şikayette bulundu böylece sütyen. Konsolosluk, onun Brezilyalı yasallaşmasının damgası yükseltti. Sonuçta, bu damga çok önemlidir.
  1. # 19
    Deneyimli kullanıcı
    Yer
    São Paulo

Standard aw: İşlem veren çalışma izni Brezilya

ola Pezinho,

Kimlik doğrulama, Federal Büro Yönetimi gerekli olmadığını düşünüyorum. Bu daha sonra bir Apostille olacaktır (-Begaubigung), hangi için Brezilya gerekli değildir. Üniversite yerel hükümeti zaman zaman damgası gönderilen belgeleri böylece belgili tanımlık pirinç. Konsolosluk onun Brezilyalı yasallaşmasının damgası yükseltti. Sonuçta, bu damga çok önemlidir. Böylece durumda şüphe ile bu sütyen e-posta. Konsolosluk Yasası başvurun.

Liderlik sertifikanızı elinden geleni aştınız-tarihi muhtemelen, sen de vize bulacaktır bu nedenle baharında bir kez daha tanık için planlama zaman oyun önce f. sürecinde Kişisel kimlik doğrulaması da dahil olmak üzere kayıt dışı zaman alınabilir Adalet Bakanı. Daha sonra daha hızlı.

Hazırlık için daha fazla Dokuemnet için Depachanten kansst zaten portugieisischer dil yanı sıra, güzel bir temsili bir özgeçmiş tabii da neden gelecekteki işvereniniz mutlaka, sana ihtiyacı portugieisisch yazmak. Makul abartılı olarak asla zarar verebilir

ATE logosu

Vincent
    Vincent tarafından düzenlenen (yaklaşık 9 Eylül 2010) 18: 19 (Saat)

• Reklam

2. # 20
    Deneyimli kullanıcı
    Yer
    Belo Horizonte

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi Pezinho Beitrag anzeigen
    Ayrıca içerik sertifikalara Kumar Forum okuyun. Konsolosluk kabul etmelidir ihtimale yasallaştırmak? İyi bir kanıtı, aylık maaş makbuzu, vergi dairesi istihdam vergisi beyanı nedir?
    Oi Pez
    İçeriği ile Visto v başka bir lezzet için kanıtıdır. Biz bir adam iş için bir sözleşme gereksiniminiz varsa, olarak Richtmeister, yani bir makine inşa etmek ya da geri almak için sonra biz onun maaş sağlamak gerekir Brezilya Almanya'da maaş gibi daha düşük değil. Ücret damping önlenmesi için yasa. Bunun için bir Gehaltsbescheinigung olmasını istiyorsanız. Çünkü sizin için uzağa düşüyor bir Brezilyalı firma ile bile bir sözleşme olacak. İşveren, Evet istihdam maaş vb. ile sözleşme göndermelidir.

Tebrik
    Tiradentes

3. # 21
    Deneyimli kullanıcı

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi Pezinho Beitrag anzeigen
    Oi gente,

Sonra ´s sonra düzlemde Brezilya. Var şirket uygulamada yardımcı olan belge gönderildi Despachanten verecektir. Bu çeviriyi başlatmak ve umarım akıllı metin ile kararını mte daha kolay olacak biçimde formüle.
    Dikkat et! Vize çalışma izni alma sonra SUTYEN içinde verilebilir. Almanya'ya dönmek gerekiyor bunun için size vize Embassy'de oraya.

4. # 22
    Deneyimli kullanıcı
    Konu başlatıcı

Yer
    São Paulo

Merhaba.

Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. Sadece Almanya'da vize çekilebilir ki, ayrıca bilinmektedir. Daha sonra yani neyse benim geçerli işveren için sinek Brezilya ve Almanya hatta Ekim ayında tekrar gel. Tarafından Kasım ı sarkaç hala biraz geri ve ileri. Kasım ayında projemiz ise, ben daha sonra burada benim vize için başvurmanız ve Aralık ayında almak am sözler tam ama.

Yani şahsen benim evrak olacaktır. Bana bunun yerine posta göndermektir.

Ne yazık ki, hala akredite hayır var benim eski işveren tarafından düzenlenir. Yazma oluşturuldu ve benim geçerli vizesi için sertifikalı geçerli benim işveren de benim vize için kullanılabilir umuyoruz. Bu mektup, mte dosyalarında olmalıdır. Belki de kabul eder.

Zitat Başlangıçta tarafından gönderildi berndm Beitrag anzeigen
    Dikkat et! Vize çalışma izni alma sonra SUTYEN içinde verilebilir. Almanya'ya dönmek gerekiyor bunun için size vize Embassy'de oraya.
    ATE logosu
    Pezinho

5. # 23
    Deneyimli kullanıcı
    Konu başlatıcı

Yer
    São Paulo

Oi gente,

Burada tekrar hızlı bir güncelleme. Benim Arbeitszeugnisses bu arada Ticaret Odası tarafından alınan sertifika var. Erken gelecek hafta sonra Konsolosluk ve beni yasallaştırmak tüm belgeleri bırakın gidin.

Şimdi ajansı beni Düzenle işlemi verdi Brezilya , diğer şeylerin sonuna aşağıdakileri destekler:

(1) a realidade empregadora (yyyyy) deverá solicitar o cancelamento do seu visto de trabalho;
    (2): Assim que o cancelamento için protocolado, deverá você GERI bıraktı seu País de origem;
    (3 Xxxxx iniciará seu processo de visto;
    ....
    ....

Bunu yapmak için şimdi benim sorum şu benim işveren geçerli vizesi olup iptal etmeniz gerekir ya da ister Brezilya (ki başlangıçta da vize verilmiş) Konsolosluk Frankfurt kendilerini yapabilirsiniz istiyorsunuz? Neyse, kısa bir süre önce 183 gün stand ve Brasiien vergi olacaktır çünkü vize iptal etmek istedim. Projemiz Kasım ayında sona erer. Şu anda Almanya'da yaşıyorum ve aslında (turist vizesi ile) yaklaşık 1 hafta içinde Brezilya seyahat edecek oldu
    ATE logosu
    Pezinho

6. # 24
    Deneyimli kullanıcı
    Yer
    São Paulo

MoinMoin,

Her zaman kimse vize için başvurdu sonra da bu iptal gerekir ki inanıyorum. Tr Brezilya Konsolosluğu vize sadece yayınladı. Yetki veren vize muhtemelen mte oldu Orada, sonra giriş Stonierung için yapılması gereken

Yeterli yasallaşmasının Brezilya Büyükelçiliği Ticaret Odası tarafından "Akreditasyon" çünkü? Ne için Ticaret Odası onaylı? Dokuemnt altında imzaları büyük olasılıkla değil ya?

ATE

Vincent

Sayfa 4 / 12 Ersteİlk 12345678 ... SonLetzte