Heutige Beiträge
Registrieren

Brezilya - Forum - Fotoğraflar - Blog - Wiki

Brasilien
Brasilien Fotos
Brasilien Wiki
Brasilien Blogs
Brasilien Kalender

Navigasyon & Giriş
Zurück   Brezilya Forum > Wiki > Brezilya

Welcome Brezilya forum.
Bu ilk ziyaretiniz ise, ilk okuyun Yardım - Sıkça Sorulan Sorular aracılığıyla. Muhtemelen gerek Üye olÖnce gönderebilirsiniz. 'Üzerine tıkladığınızda Kayıt Ol' butonu kayıt işlemini başlatmak için. Mesajlarını görüntülemeye başlayabilirsiniz. Sadece forum adresinden istediğini al ilgilendiren en fazla.
Eğitim
Kategori: Brezilya
Show Giriş
Giriş Seçenekleri
Eintrag melden  
Druckbare Version zeigen  
PDF erstellen  
Jemanden per E-Mail auf diesen Eintrag hinweisen  
Bildung Eğitim

Eğitim

Submitted by Christian.Thiessen28 Aralık, 2008 11:01 Saat
Eğitim Brezilya

Sosyal

Ülkede doktorlar, hemşireler, hastanelerin birçok alanda yoksundur, klinikler ve eczaneler. Şehirlerde işçiler hastalık ve emeklilik sigortası tarafından karşılanmaktadır. Tarım işçileri ve devlet yetkilileri, tıbbi bakım talep alanında olmak üzere sadece birkaç sosyal faydaları vardır. 1988 yılından beri, Anayasa, 40 enshrined-saat hafta. Brezilyalılar yoksulluk içinde yaşayan büyük bir oran. Nüfusun en zengin yüzde mevcuttur (1989) hanehalkı gelirinin yüzde 51,3 iken en yoksul yüzde 40 yedi yüzde var.

EAC

İlk Portekizce yerleşimciler üzerinde Kızılderili gümrük ve fikir birçok aldı. Sömürge döneminde siyah Afrikalı köleler milyonlarca Brezilya sınırdışı edildi. Dini mitler Katolik Kilisesi ile karıştırılmış ve eşsiz Afro-olağanüstü spiritualistic ritüelleri ile Brezilya kült gösterdi. En bu kültleri yaygın Candomblé olduğunu. Brezilya toplum önemle Portekizce, İtalyanca, Almanca ve İspanyolca ülkede aracılığıyla dağıtılan edildi Avrupa kültür fikirler etkilenir.

Eğitim ve Okullaşma

Çocuklar yedi ila 14 yaş arası için temel eğitim ücretsiz ve zorunlu. 15 yıldır okuma ve yazma nüfusun yüzde 80'i. En ve birincil orta dereceli okulların devlet ve yerel yönetimler tarafından düzenlenir. Ancak Roma Katolik Kilisesi'nin birçok yüksek okul bulunmaktadır. Brezilya payının yüksek öğrenim için sorumluluk tek tek devletlerin ve özel kuruluşlar. Geç Seksenli yıllarda, Brezilya (73 üniversiteler dahil) fazla 850 gibi kurumlar vardı. Orada yaklaşık 1,4 milyon öğrenci eğitim vardı. Önde gelen üniversiteler arasında University of Brasilia (1961) bazıları, üniversite Sao Paulo (1934), Papalık Katolik Üniversitesi Campinas (1941), Federal University of Rio de Janeiro (1920) ve Papa'nın Katolik Üniversitesi Rio Grande) Porto Alegre Sul (1948 yapın.

Anahtar kelime ile arayın: Eğitim

vBulletin-Sözlük Sürüm 1.1.0 (Almanca)
Wiki bütün katkılar GNU Free Documentation License altındadır.
Otomatik çevirileri (by Powered by Google)
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Lithuanian Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Brezilya -- Brezilya Forum -- Brezilya Fotoğraf -- Brezilya Takvim -- Brezilya TV -- Brezilya bloglar -- Brezilya Wiki -- Brezilya Hava -- Brezilya Tatilleri -- Sylt Fotoğraflar -- Suchmaschinenoptimierung mit Ranking-Hits
Brasil Online

Tüm saatler GMT +1 bulunmaktadır. It is now 06:58 Saat.
Dile çeviriler tarafından yapılan vBET 3.3.1